EsportsNotícies

Practicar l’esgrima a Lloret, una alternativa esportiva per a totes les edats

El Club d’Esgrima Costa Brava ha estat creat l’any 2018, perquè en tota la zona de la Costa Brava no hi havia cap lloc on practicar esgrima. La fundadora i presidenta Yanisleidis Ferrer Correa i entrenadora Nacional del club impartia classes d’esgrima a les escoles com a activitat extraescolar i es va trobar amb el problema que no podia ensenyar esgrima a totes les edats, i va sorgir la idea de crear el club d’esgrima Costa Brava.

El Club d’Esgrima Costa Brava amb seu a Lloret de Mar, té com a principal objectiu que l’esgrima sigui practicada per totes les persones sense importar la seva edat o condició física, ja que és un esport que el primer que cal utilitzar és la ment.

Animen des de el Club a tot qui vulgui, provar sense compromís aquest esport tan elegant i amb tanta historia. Podeu fer una classe gratuïta per provar una nova experiència, no cal portar cap material, t’ho facilitaràn tot, i si t’agrada pots decidir si continues. Una alternativa esportiva a bon preu. Obert a totes les edats amb els següents horaris:

Dimarts, dimecres i divendres, de 16:45 a 21:00 

•16:45-17:45  de 5 a 8 anys d’edat.
•18:00 a 19:00  de 9 a 12 anys d’edat.
•19:00 a 20:00  de 13 a 17 anys d’edat.
•20:00-21:00  de 18 a 90 anys d’edat.

•Teléfon de contacte: 

685 234 192 (Yanisleidis)

______________

•Filosofia del Club explicat per la fundadora:


Un dels objectius del nostre club és donar a conèixer l’esgrima i potenciar la modalitat d’espasa a tota la Costa Brava.

  • Formació d’esgrima durant tot l’any.
  • La pràctica d’esgrima de forma competitiva i d’oci.
  • Sessions particulars.

Vine a veure’ns:

Podeu fer una classe gratuïta per provar una nova experiència, no cal portar cap material, t’ho facilitarem tot, i si t’agrada pots decidir si continues.

Quins beneficis té la pràctica de l’esgrima:

Entrena la capacitat de raonar.Entrena la presa de decisions, facilitant situacions crítiques.Fomenta valors com la disciplina i el respecte dins i fora de les pistes.Potencia la velocitat, equilibri i coordinació.Millora la capacitat d’adaptació i de concentració.Treballa la motivació i la competitivitat positiva.Millora la forma física i el desenvolupament psicomotor.Ajuda al desenvolupament, generació i elecció d’estratègia.Aguditza la intel·ligència.Fomenta la diversió i estimula el gust per l’esport.Fomenta el sentiment de superació, aprenent a assumir de forma constructiva les victòries com les derrotes.

___________________


•I per als desconeixedors de l’esport, que es l’esgrima?


L’esgrima és l’art de tocar sense ser tocat»L’esgrima és l’únic art marcial que no té contacte cos a cos.L’esgrima és un esport de combat on mitjançant una arma els esgrimistes intenten tocar l’adversari sense ser tocat.És un esport que prové del duel, un dels punts més forts de l’esgrima és que és un esport molt complet, que combina tant el físic com la ment.L’esgrima és un dels esports mes segurs per als seus participants, l’equip de seguretat de l’era moderna dràsticament augmenta la seguretat de l’esport, la roba, la careta i les armes d’esgrima compleixen uns requisits de seguretat que fan gairebé impossible que ningú pugui fer-se mal.

Sabies que ?En esgrima hi ha tres armes, espasa, floret i sabre.En aquest club practicarem l’espasa.Espasa és l’arma per excel·lència d’estocada derivada dels duels, en la qual és vàlid tot el cos de l’adversari i puntua el que primer toca, i si toquen tots dos a la mateixa vegada és toc doble.


One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button