El PobleNotícies

Polèmica pel canvi de companyia d’aigua a Lloret de Mar: Propietaris alarmats per faltes de notificació

La redacció ha rebut diverses denúncies de propietaris de vivendes afectades pel canvi de la companyia d’aigua de Riera Cabanyes a Aqualia, una situació que ha generat preocupació i incertesa entre els residents. Les denúncies assenyalen que no han rebut cap notificació formal de cap de les companyies involucrades, i que els seus llogaters tampoc els han avisat.

Els propietaris afectats afirmen que, com a resultat d’aquesta manca d’informació, se’ls ha advertit que, en cas de no realitzar el pagament, se’ls retirarà el comptador d’aigua i hauran de fer front a totes les despeses relacionades amb el subministrament d’aigua. A més, alguns afectats han manifestat que, en contactar amb Aqualia, se’ls ha informat que no s’ha emès cap rebut des de l’any 2022 per a aquestes propietats.

Cal recordar que l’Ajuntament de Lloret de Mar va prendre la responsabilitat del subministrament d’aigua a les urbanitzacions de Lloret Residencial i Mont Lloret després d’anys d’irregularitats amb Riera Cabanyes. Un conveni amb la propietat va municipalitzar el servei d’aigua, i els veïns van rebre un termini per canviar de companyia. Malgrat això, prop de 150 cases no han realitzat aquest canvi segons fonts municipals.

Fonts de l’Ajuntament han informat que molts d’aquests veïns no han complert amb el procés de canvi de companyia, tenint els comptadors sense pagar el consum d’aigua, i altres estant connectats però sense estar donats d’alta. Tot i això, afirmen que no s’han registrat expedients oberts ni sol·licituds en tràmit per a casos de dificultats socials o econòmiques.

El passat 15 de novembre, el Butlletí Oficial de l’Estat va publicar un decret d’alcaldia establint que els veïns tenen 15 dies per realitzar aquest canvi, advertint que, en cas contrari, es procedirà a tallar el subministrament d’aigua. La situació ha generat inquietud entre els afectats, que demanen claredat i suport per resoldre aquesta controvèrsia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button