El PobleNotícies

Pla per dissabte: Visita guiada a la Mina Melitrons: “Quan Lloret bevia aigua de la Rocagrossa”

L’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt organitzen per aquest dissabte 1 d’abril, a les 11h del matí, la segona visita guiada a la Mina Melitrons orientada a donar a conèixer aquest element del patrimoni del veïnat, en el marc del cicle ‘Les Visites Guiades a Lloret de Dalt‘. La visita guiada començarà a l’Avinguda Lloret de Dalt nº2.

En l’edició de la visita guiada d’enguany des de l’AAVV explicaran ‘in situ‘, quines son les darreres novetats descobertes els últims mesos d’investigació de la mina, amb un guiatge sobre el terreny i visualització de vídeos i d’estris físics per contextualitzar i detallar millor les explicacions.

En la visita s’explicarà quin és l’origen del veïnat i quina relació té amb el territori i, a la vegada, es concretarà el vincle d’aquest sector del municipi amb una activitat econòmica i social que el va fer particular: l’abastiment d’aigua potable a Lloret. La visita guiada permetrà aprofundir en aquest capítol de la història de Lloret mitjançant la informació, les dades, les imatges i les curiositats documentades fins el moment.

“I després de la visita… esmorzar! Com ja vam fer l’any passat, la visita guiada l’acompanyarem d’un esmorzar popular a base de coques casolanescafè te; en què tothom hi és convidat

Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button