NotíciesOferta laboral

Ofertes Laborals | Rafa Nadal i Meliá s’uneixen per a l’obertura d’un hotel a Cala Giverola; oberta la selecció de personal:

Benvinguts a l’apartat on anirem actualitzant les darreres ofertes laborals que ens vagin arribant a redacció de Lloret Gaceta i les darreres vacants del SOM (Servei d’Ocupació Municipal). Si tens una vacant a la teva empresa, ens la pots fer arribar a: info@lloretgaceta.com i la publicarem en aquest tauler d’Ofertes Laborals. Molta sort a tots i totes:

Rafa Nadal & Meliá: Zel Costa Brava (Tossa de Mar)

L’hotel Zel Costa Brava inicia la selecció de personal per a la seva inauguració a Tossa de Mar aquest mes de juny: Rafa Nadal i Meliá Hotels International inauguraran aquest estiu l’hotel Zel Costa Brava a Cala Giverola, Tossa de Mar. La inauguració oficial serà el 13 de juny, i ja està oberta la selecció de personal. Per accedir a les ofertes laborals, hi han dues vies diferents amb ofertes diferents; per accedir-hi fes clic aquí i/o aquí.

Amb més de 200 habitacions, aquest és el segon hotel de la marca Zel, després de l’estrena de Zel Mallorca l’any passat. L’establiment, propietat de la gestora immobiliària Azora, ocupa l’antic Pola Giverola Resort, envoltat de 35 hectàrees de naturalesa i amb accés a Cala Pola i Cala Giverola. L’hotel comptarà amb un restaurant de la marca Beso i instal·lacions renovades d’oci, esport i wellness.

Restaurant Xaloc (Fenals)

Restaurant Nou Can Taulina (Lloret de Mar)

Diverses ofertes disponibles al SOM de Lloret de Mar

Més de 100 ofertes disponibles al SOM (Servei Ocupació Municipal) de Lloret, que pots accedir a totes elles aquí.

Últimas ofertes publicades pel SOM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button