Activitats

Obertes les inscripcions per la nova edició de la PANIC RACE’23 a Lloret de Mar que arriba amb novetats

El terror i l’emoció envairan el barri del Rieral de Lloret de Mar quan el proper dimecres 1 de novembre, a les 18:30h a la Font de la Kaikuta es doni inici a la FITEL PANIC RACE 2023, una cursa renovada amb moltes novetats.

Aquest esdeveniment, obert a tots els públics, promet oferir una experiència única per a tota la família, tot i que al final de la cursa, de 20 a 21 hores, el nivell de por s’enlairarà per als més valents.

L’organització ha anunciat que aquest any augmentarà a 600 el nombre de dorsals disponibles per a la participació. Sota la direcció de producció de Cristina Catalán i amb un equip de 20 persones, aquesta esdeveniment promet ser més gran que mai. El director esportiu, Àngel Mullera, ha dissenyat un nou recorregut de 2 quilòmetres per a tota la família, passant per la zona de Can Buc i presentant nous racons per explorar.

A més, el director creatiu i actor, Paco Moreno, ha creat i dirigit nous personatges de la nit de Halloween que faran que el recorregut sigui increïblement divertit. Una de les grans novetats de la cursa serà un concurs de disfresses amb tres premis importants: premi individual, premi de parella i premi grupal.

Compra d’entrades

Les inscripcions es realitzen online a aquest enllaç. Per a més informació, podeu contactar amb els organitzadors a l’adreça de correu electrònic lapanicrace@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button