El PobleNotícies

Novetats amb els aparcaments a Lloret: Nova zona verda, aparcament dissuasiu gratuït i més zones blaves

Lloret posa en marxa un gran aparcament dissuasiu gratuït per a turismes que inclourà el bitllet pel transport urbà i també s’ha habilitat un solar municipal per a l’estacionament de vehicles per a residents amb distintiu de Zona Verda al carrer Marfull.

Lloret posa en marxa un gran aparcament dissuasiu gratuït per a turismes que inclourà el bitllet pel transport urbà

El proper 2 de juliol l’Ajuntament de Lloret de Mar posa en marxa un gran aparcament dissuasiu, situat a l’avinguda de les Alegries davant la comissaria de la Policia Local, que serà gratuït per als turismes i a més inclourà un bitllet senzill d’anada per al transport urbà per enllaçar amb l’Estació d’Autobusos. L’aparcament també podrà acollir busos discrecionals que arribin al municipi, en aquest cas de pagament.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que “es tracta de potenciar aquest aparcament dissuasiu que s’ha habilitat aquesta temporada intentant evitar desplaçaments innecessaris pel nucli urbà, i facilitant la mobilitat fins al centre als usuaris de forma còmode utilitzant la línia de transport urbà, que serà gratuït pels usuaris de l’aparcament“.

Entren també en funcionament les zones blaves que es troben situades al carrer Josep Tarradellas (a la pujada de la Carpa) a Fenals i a Cala Canyelles. Les que hi ha situades a Sa Boadella seran de pagament a principis de juliol. A banda, coincidint amb la posada en marxa de la zona C de Boadella que s’iniciarà el cap de setmana del 8 de juliol, l’Ajuntament habilitarà un nou solar situat a la cruïlla dels carrers Marfull i Narcís Macià i Domènech (Fenals) per a l’estacionament de vehicles, en aquest cas com a Zona Verda. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernàndez, detalla que “l’objectiu és incrementar l’oferta de places, en aquest cas afavorint els residents, i ordenar l’estacionament en aquesta zona“.

Finalment, també es troba ja en funcionament l’aparcament de Vila de Tossa en aparcament de rotació, amb més de 200 places per a turismes.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button