El PobleNotíciesSalut

Nou servei de fisioteràpia preventiva oncològica a l’Hospital de Blanes

  • Les sessions seran portades a terme per una fisioterapeuta especialista de l’AECC

L’Hospital de Blanes (Corporació de Salut del Maresme i la Selva) i l’AECC-Catalunya contra el Càncer Girona han signat un acord de col·laboració que permetrà ampliar els programes que l’entitat desenvolupa al centre hospitalari, amb l’objectiu de seguir sumant esforços per millorar la qualitat de vida dels pacients de càncer i les seves famílies.

D’aquesta manera, a més de seguir oferint els serveis d’atenció psicooncològica, acompanyament a través del voluntariat i atenció en els processos de dol en context oncològic, l’AECC implantarà al centre sanitari el servei de fisioteràpia preventiva oncològica.

El nou servei, que dependrà de l’àrea de Rehabilitació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i es desenvoluparà tots els dilluns per la tarda a consultes externes de l’hospital.

Les sessions seran portades a terme per una fisioterapeuta especialista de l’AECC, amb la voluntat de proporcionar una atenció integral als pacients oncològics.

S’hi atendran principalment persones operades de càncer de mama, així com també es tractaran les cirurgies abdominals i el càncer de pròstata.

L’objectiu d’aquestes sessions serà el de la prevenció i la minimització dels efectes secundaris de la posterior intervenció quirúrgica i tractaments oncoespecífics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button