NotíciesSuccessos

Nou accident aparatós a l’Stop “més delicat” de Lloret de Mar

Ahir Divendres Sant, 29 de març, a les 10:12 del matí, a l’Avinguda Vila de Blanes es va produir un aparatós accident de trànsit entre dos turismes a pocs metres del pont conegut popularment com a “Escalèxtric”, en l’encreuament amb l’Avinguda de les Alegries de Lloret de Mar. La col·lisió es va produir a l’Stop que connecta aquestes dues vies.

Segons els testimonis que van presenciar l’accident, “van poder veure com el vehicle que s’havia d’aturar a l’Stop no ho va fer i el turisme que viatjava direcció a Fenals no va poder frenar i va acabar impactant fortament contra el vehicle infractor”. Es desconeix la velocitat del vehicle que circulava en direcció a Blanes. Tots dos cotxes van quedar bastant afectats a la part frontal per l’impacte i van haver de ser retirats de la via quedant inutilitzables en aquest moment.

La Policia Local va intervenir ràpidament a la zona, assegurant-la i retirant un dels vehicles implicats (l’altre va ser retirat per l’asseguradora). Els bombers també van acudir al lloc: desconnectant les bateries dels vehicles per prevenir possibles problemes de curtcircuit després de l’impacte i per solucionar qualsevol vessament d’oli que es pogués haver produït. A més, el Servei d’Emergències Mèdiques (S.E.M) ha enviat una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) per atendre els ferits.

En total, dos individus han resultat ferits, tots dos amb lesions de caràcter menys greu. Que han sigut atesos in situ pels serveis mèdics i posteriorment traslladats a l’Hospital Comarcal de la Selva per rebre atenció mèdica addicional.

Stop problemàtic

Aquest incident destaca una vegada més la problemàtica del punt d’encreuament entre l’Avinguda Vila de Blanes i l’Avinguda de les Alegries. És un lloc reconegut per ser complicat per a la circulació, ja que els conductors es veuen obligats a envair el carril de pujada de la carretera per a dirigir-se direcció a les Alegries, una maniobra que si no es calcula bé posa en risc la seguretat viària de la calçada.

També cal dir que molts conductors van al límit en aquest Stop i per presses o per confiança, no frenen per incorporar-se a l’Avinguda de les Alegries, cosa que provoca un nerviosisme als vehicles que pugen i acaben en accident, com el cas que avui abordem. Igualment que molts usuaris de la via, però en direcció a Blanes, van a altes velocitats, superant els 40 km/h de límit, cosa que fa encara més complicat la sortida d’aquest Stop. Sens dubte, un Stop problemàtic.

Accident de trànsit a l’Avinguda Just Marlés: Un Vehicle colpeja una bicicleta

També ahir, divendres 29 de Març, aproximadament a les 15:40 h, un incident de trànsit va tenir lloc a l’Avinguda Just Marlés en direcció a la platja. Segons els informes de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, el conductor d’un vehicle va intentar parar a la zona de càrrega i descàrrega del McDonald’s, però va descobrir que el seus intermitents no funcionaven. En el moment de la maniobra, el vehicle va colpejar una bicicleta que circulava per la seva dreta. Tant el vehicle com el conductor de la bicicleta van patir rascades lleus en el xoc. No s’han reportat ferits de gravetat .

4 Comentaris

  1. Els intermitentes no otorguen prioritat. Hi ha qui es pensa que senyalitzant la maniobra te prioritat absoluta i a més de no ser així no sempre les circunstancies son favorables.

    1. Té raó en el sentit que utilitzar els intermitents no dona prioritat absoluta, però el cert és que molta gent no els utilitza. Vas per una rotonda o intentes accedir-hi i veus que la gent no indica les seves intencions mitjançant els intermitents, i que si ho fessin permetrien als altres conductors de fer abans el que sigui que vulguin fer.
      L’ intermitent aporta seguretat, això és evident, però també indica una actitud de cortesia envers els altres que, pel que sembla, ja no es porta.
      En resum, podríem dir que “poner el intermitente es de parguelas”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button