ActivitatsNotícies

Neix “Santa Clotilde Studios Tour” a Lloret de Mar amb unes visites molt cinematogràfiques

Coneix els rodatges del plató de cinema natural de la Costa Brava amb una visita teatralitzada

Aquest estiu, els espectaculars jardins de Santa Clotilde a Lloret de Mar seran l’escenari d’una nova i emocionant iniciativa cultural: el “SANTA CLOTILDE STUDIOS TOUR”. Aquesta proposta, ideada i organitzada per La Caravana de les Arts de Lloret de Mar amb el suport de l’Ajuntament, oferirà als visitants una oportunitat única per conèixer de prop tots els rodatges que han tingut lloc en aquest magnífic plató de cinema natural de la Costa Brava.

A través d’una visita teatralitzada, els participants podran descobrir els secrets dels diversos rodatges que han escollit els jardins de Santa Clotilde com a escenari, apreciant la seva bellesa i importància dins del món del cinema i les produccions audiovisuals.

Les visites es duran a terme cada dissabte de juliol i agost a les 20 h durant aquest estiu 2024. És important tenir en compte que les places són limitades, per la qual cosa es recomana adquirir les entrades amb antelació.

Compra d’entrades

Per a la compra d’entrades, podeu fer clic aquí o trucar al Museu del Mar al 972 364 454. No us perdeu aquesta oportunitat única de submergir-vos en l’apassionant món del cinema i els seus rodatges en un dels espais més emblemàtics de la Costa Brava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button