EsportsNotícies

Neix a Lloret, un nou club de futbol, ​​ l’ATLETIC CLUB LLORET

Tenim el plaer de presentar un nou club de futbol a Lloret de Mar, que s’inicia a la propera temporada 2022-2023, l’ATLETIC CLUB LLORET.

Un projecte il•lusionador que comptarà amb equips de totes les categories federades de futbol base des de Prebenjamí fins a Juvenil. També amb els més petits de l’Escoleta. En les modalitats de futbol masculí i futbol femení.

El naixement de l’ATLETIC CLUB LLORET sorgeix davant la necessitat de donar reposta al ràpid creixement d’aquest esport, tant en nombre de jugadors com en rendiment esportiu. Especialment pel moment que estem vivint, en que les famílies tenen dificultats per assumir les despeses de les quotes del seus fills. Qualsevol nen o nena ha de poder jugar al seu esport preferit, en aquest cas el futbol. Valors com el treball en equip, el compromís, l’esforç, el respecte, la solidaritat i la igualtat formen part del projecte educatiu del nou club. Per a més informació, el proper 22 d’abril es farà una presentació a la Sala polivalent de la Biblioteca.

•Dades d’interès de l’ATLETIC CLUB LLORET:

-Seu esportiva: Camp de futbol El Molí de Lloret de Mar

-Categories: Escoleta, Prebenjami, Benjami, Alevi, Infantil, Cadet i Juvenil.

-Modalitats: Futbol masculi i femeni

-Dirigit a: jugadors i jugadores a partir dels 4 anys fins els 18 anys.

-Preu: 350€/any. Roba d’equipació inclosa.

-President: Tito Fornaguera (tel. 611100222 correu: atleticclublloretdemar@gmail.com)

3 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button