ActivitatsCulturaNotícies

Neix a Lloret “Estrellats de Gust!”: Nits úniques amb molta Estrella

Estrellats de Gust!”  neix amb la intenció de ser un esdeveniment on posar en valor la qualitat humana i natural que es troba a Lloret de Mar;  els seus productes i la seva gastronomia es fusionaran amb els artistes que amaga la població a cada racó i tots, per igual, jugaran un paper molt important en aquests sopars temàtics.  Com a eix principal de l’esdeveniment, la paraula Estrella, motivada per dues raons: la nit brillarà amb Fran Agudo (xef de Lloret) i la seva recent estrenada Estrella Michelin on la seva cuina d’autor vindrà acompanyada amb diferents Estrelles emergents de diverses branques artístiques de Lloret,  que faran irradiar amb més força si és possible, els 7 plats del premiat xef que se serviran a la vetllada, acabant amb un espectacle final.

Quatre nits úniques i repartides al llarg de l’any, en un marc incomparable com és l’Hotel Roger de Flor de Lloret de Mar. Quatre sopars totalment diferents on les estrelles culinàries canviaran al l’uníson que els artistes emergents que les acompanyin.

A la inauguració de l’Estrellats de Gust!  el proper 11 de març, 6 cantants acompanyaran les delícies de Fran Agudo, la següent cita, el 29 d’abril, la temàtica t’endinsarà a la Fira d’Abril, al juliol (data per confirmar) l’ambient serà circense i teatral i a l’octubre  (data per confirmar) la màgia i el mentalisme s’apoderaran del saló, que en aquesta ocasió estarà a les fosques, per endevinar els ingredients del sopar, amb premi final per al comensal que més encerti.  Els organitzadors recorden que l’aforament de les quatre cites és molt limitat. Per a reserves i més informació sobre l’esdeveniment fes clic 👉🏻aquí.


“Estrellats de Gust!” neix amb la intenció de posar en relleu els artistes locals, on xefs, cantants, bailaors, ballarins i ballarines, actors, actrius i pallassos i mags i mentalistes… ens faran gaudir amb la seva gastronomia, la seva música, interpretació o espectacle alhora que li donarem veu,  perquè a Lloret tenim tot allò necessari per gaudir d’unes nits plenes d’Estrelles”.

L’equip d’Estrellats de Gust!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button