La GentNotícies

Nanu Ferrari fitxa a Las Vegas: “Desde Lloret a los EE.UU. con todo el morro a dar la nota”.  

Amb aquest titular ha volgut encapçalar la seva entrevista l’actor i showman Nanu Ferrari. Establert a Lloret de Mar des de fa més de vint anys, en Nanu es va fer famós per les seves passejades pel poble amb un gos imaginari i amb un tarannà que no ha deixat mai a ningú indiferent.

Miquel Vidal i Roura, va començar a dir-se Nanu Ferrari durant el servei militar (anys 70), època en la qual va decidir que volia ser clown i actor. Els seus inicis van ser com a concursant de programes televisius com “La juventud baila”, o el mític “Aplauso” de TV Espanyola. Va treballar fent ball, Cabaret, teatre, cinema i shows artístics per tot llatina Amèrica, i E.E.U.U., fins i tot va enregistrar un disc. Avui a Lloret Gaceta, en Nanu Ferrari:

Nanu; com va ser que vas arribar a Lloret i et vas decidir a quedar-t’hi?

En tornar dels Estats Units, després de l’atemptat de les Torres Bessones, volia viure en un lloc bonic, còmoda per fer trasllats a BCN o Girona, i Lloret és ideal, m’agrada la gent d’aquí, el poble, les platges, tot. Sempre m’he sentit molt a gust i molt ben acollit.

Molts et recorden per la teva promoció del St.Trop, com va sorgir el projecte?

Em vaig reunir amb l’estimat Carles del St.Trop que era un fora de sèrie i molt “Open Mind”. Li vaig proposar que em deixes treballar de clown per promocionar la disco amb un personatge peculiar que aniria passejant un gos invisible, i de tant en tant canviaríem el personatge. I així ho vam fer durant 10 anys i vam tenir molt d’èxit. També he treballat molt per tot Catalunya i vaig animar els dies de pandèmia amb uns 70 vídeos molt divertits des del balcó de casa.

Ara marxes de nou cap als Estats Units?

Si, em van fer una proposta que en un principi vaig dir que no, per què era treballar a Las Vegas interpretant a Elvis Presley i jo soc més de crear els meus propis personatges. Però em van convèncer, ja que volen un Elvis totalment diferent de l’original, res a veure amb una imitació literal, si no que més aviat volen una interpretació “friki”. Allà em proporcionaran el material i jo els he proposat que el “meu “Elvis” faci màgia, bombolles de sabó i globoflèxia. Els vaig fer una demostració per vídeo i em van contractar.

Cartell preparat a Las Vegas:

Quan marxes a E.E.U.U. i durant quant de temps?

Marxo el 6 de juny i estaré allà durant dos mesos contractat per l’agència d’artistes americana Everything Entertainment. Treballaré a Las Vegas i a Califòrnia fent d’Elvis com comentava i també amb un personatge propi.

I els projectes a la tornada, cap a on apuntant?

“Vull proposar al nou equip que govern i l’Ajuntament de Lloret que em contracti per la campanya que he dut a terme per molts indrets de Catalunya amb el meu gos imaginari (en Gruby) per conscienciar a la població d’una manera divertida de què s’han de recollir les caques dels gossos. També tinc propostes per animacions de carrer i altres sorpreses. M’agrada treballar de clown i d’actor, animar festes populars o privades, i sobretot treballar amb nens”.

Nanu Ferrari

____________________
El 1990, en Nanu va anar a Miami i es va formar com a actor al Miami Community College, tot i que es pot dir que el seu art seu és innat.

Des de Lloret Gaceta li desitgem molts èxits i esperem veure’l aviat sorprenent-nos pels nostres carrers amb qualsevol dels seus estrambòtics personatges.

Recupera les darreres notícies a Lloret Gaceta relacionades amb en Nanu Ferrari:

Setembre 2021:👉🏻Nanu Ferrari un “showman” de Lloret, “la lía” a First Dates, el programa de cites.

Octubre 2021:⚪️Entrevista a Nanu Ferrari, el showman de Lloret:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button