El PobleLa GentNotícies

Nanu Ferrari un “showman” de Lloret, “la lía” a First Dates, el programa de cites

El “showman”, actor i polifacètic Miquel, de Lloret de Mar, més conegut artísticament com Nanu Ferrari, va sorprendre l’audiència de Lloret, el passat dilluns 20 de setembre 2021, quan es va veure en el programa de cites més conegut de tota la televisió, Firts Dates, a la cadena Cuatro, no deixant ningú indiferent, després de veure la seva “actuació” amb Lola, la seva cita a cegues.

•Part 1:

•Part 2:

•Part 3:

•Part 4:

La cita de Lola i Miquel, Nanu Ferrari sobre els escenaris, ha començat amb un clavell vermell i molta cavallerositat però, segons han anat passant els minuts s’han convertit en un espectacle en el qual, la dama ha sortit corrent sense mirar enrere …  “Vaig a fer un truc de màgia”.

Podríem dir-li Miquel, però durant tota la cita ens hem trobat amb Nanu Ferrari, l’artista que s’amaga després de l’home.  Nanu ha intentat impressionar a Lola, la seva cita, amb detalls de cavaller i tot i que ha començat una mica extravagant, pentinant-se abans de seure a taula, la cita ha començat bé.

Nanu ha volgut fer riure a la Lola i li ha fet un petit truc de màgia que parlava de dos peixos i que ha acabat ensenyant una nina, però a ella no li ha fet cap gràcia.  Ell en lloc de prendre-s’ho malament, ha sentit que estava davant d’una gran dona a la qual calia realitzar-li una màgia més complexa.

A l’estona ha demanat un globus i li ha fet que Lola demanés un desig i el deixés anar a la meitat de restaurant.  Una actitud, que sumada al seu elevat to de veu han aconseguit que Lola comencés a sentir-se incómoda.  Tot i això, Nanu ha insistit en posar-se dempeus i fer un nou truc de màgia.  Lola li ha demanat que no ho fes, Lidia Torrent li ha suggerit que no era el moment, però ell ha insistit fins que ha vist com la seva cita marxava.

Sí, Lola ha sortit corrent sense mirar enrere i encara que tornarà, segur que aquesta cita no la oblidarà mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button