NotíciesPolítica

Miguel Moreno serà el candidat del PP a Lloret de Mar per les eleccions de maig

“El pressupost de l’Ajuntament de Lloret de Mar dels últims vuit anys ha estat de 561,4 milions d’euros. Tot i això, la desastrosa gestió de l’equip de govern ha deixat el municipi sumit en la precarietat econòmica, amb el teixit empresarial molt danyat i amb un alt nivell de desocupació”.

Miguel Moreno

Miguel Moreno és el candidat del Partit Popular per a les eleccions municipals del mes de maig pel municipi de Lloret de Mar, així ho ha aprovat en els últims dies el Comitè Electoral del PPC.

L’actual president de la Junta Local, va néixer fa 67 anys a la Carolina (Jaén) i va arribar a Catalunya quan tenia 8 anys. Els seus estudis en Ciències Empresarials, Organització d’Empreses, Gerència de Crèdits, Alta Direcció i Màrqueting i Lideratge de Grans Xarxes Comercials, li han permès ser el màxim executiu, amb èxit demostrable, d’empreses multinacionals amb seu a Espanya i des d’Espanya.

Tanmateix, ha creat des de zero petites i mitjanes empreses. Cada any sense excepció, amb la inestimable ajuda de l’estructura de persones a càrrec seu, s’han aconseguit els objectius previstos i s’ha aconseguit el nivell esperat del compte de resultats de totes i cadascuna de les empreses que ha dirigit i administrat.

El candidat es presenta amb la confiança de formar un equip de govern fort, responsable, treballador i professional, capaç de recuperar el Lloret que va ser en l’econòmic, en el social, en el laboral, en infraestructures, en adequació dels seus carrers, de les seves places i jardins i brillar de nou per la seva imatge com a icona turística internacional de la Costa Brava, restaurant l’altíssim valor reputacional que una vegada va tenir i que ha perdut en els últims anys.

Algunes de les fites irrenunciables que té l’equip de govern del Partit Popular de Lloret de Mar, són: aconseguir la plena ocupació de totes les persones en edat de treballar durant els dotze mesos de l’any. Erradicar la inseguretat ciutadana. Assolir que Lloret sigui una ciutat neta. Diversificar els sectors del teixit empresarial: hi ha vida més enllà del turisme sol-platja. Suavitzar la pressió fiscal. Atreure inversors amb capacitat de creació de noves empreses. Creació de places d’aparcament. Serveis idèntics en barris, urbanitzacions i nucli urbà. Millorar les àrees d’educació i sanitat. Integració multicultural. Entre d’altres que anirà anunciant al llarg de la campanya.

El futur equip de govern del Partit Popular treballarà a peu de carrer amb les veïnes i veïns deixant de costat les ideologies i centrant-se exclusivament en política municipal.

Miguel Moreno té clar i manifesta que “el Partit Popular és l’única alternativa a l’equip de govern de les dues últimes legislatures perquè “més del mateix” seria continuar el rumb cap al no-res i caure definitivament en el precipici de ruïna al qual han abocat al municipi”.

3 Comentaris

  1. Miguel Moreno, puesto por Feijoo, el que quería inyectar a la población el caldo transgénico experimental.

    Necesitamos candidatos que elija el pueblo de Lloret, no que los impongan los aparatos de los partidos.

  2. Sin duda alguna el candidato más preparado y capacitado para desempeñar un cargo tan importante como Alcalde de Lloret de Mar 👏👏

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button