EconomiaNotícies

MicroBank i la Cambra de Girona acorden finançar amb un milió a autònoms i microempreses

MicroBank i la Cambra de Comerç de Girona han impulsat una línia de microcrèdits dotada amb un milió d’euros per crear o ampliar projectes empresarials d’autònoms, microempreses i iniciatives de “caràcter innovador”.

El president de l’ens cameral, Jaume Fàbrega i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Maria Gonzàlez, han signat l’acord de col·laboració, informen les dues entitats en un comunicat conjunt d’aquest divendres.

Els sol·licitants hauran de ser professionals i companyies amb menys de deu treballadors i una facturació anual de menys de dos milions d’euros, i podran optar a un finançament de fins a 30.000 euros, ampliables a 50.000 si és una “iniciativa innovadora”.

El criteri de concessió dels crèdits per part de MicroBank respon “fonamentalment a la confiança” al sol·licitant i la viabilitat del projecte, que haurà de tenir un pla d’empresa i un informe favorable de la Cambra. El banc social de CaixaBank ha xifrat en 35.332 les iniciatives que finança el 2023 a través de la seva xarxa d’oficines i d’entitats col·laboradores, unes 270 al conjunt d’Espanya avui, que “aporten coneixement de les persones destinatàries dels préstecs”.

Més informació

Per a més informació contacteu amb una de les oficines de la Caixa a Lloret de Mar (C/ Sant Pere, Just Marlès o Passeig Marítim).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button