NotíciesPolítica

Més Progrés Lloret presenta la seva llista oficial

Un equip representatiu de Lloret de Mar i un programa extens, sorgit de la participació ciutadana i l’aplicació de la innovació social. El partit d’àmbit local va presentar ahir divendres 21 d’abril la seva candidatura i el seu programa electoral davant d’una sala plena com la Polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar.

L’acte va ser presentat per dues persones de la mateixa candidatura, l’Agustí Amador (19) i la Inma Orriols (7), que varen anar presentant a la resta dels integrants de la candidatura correlativament des del 21, en David Salcedo, premi nacional de fotografia, fins al candidat a l’alcaldia, en Joan Carles Amaya.

Cadascú dels candidats varen destacar els elements del projecte prioritaris per ells, el que Més progrés Lloret de Mar anomena “Compromisos”, amb la infància, amb els joves, amb la gent gran, amb la seguretat, amb la cultura, acabant Amaya explicant algun dels seus projectes en equipaments per Lloret.

El sisè a la llista, en Quique Gonzalo, va comentar com es pot millorar en l’àmbit Esportiu, seguit de lIvana Giordanengo (5) que va donar una pinzellada en aspectes socials. Tot seguit la Janine Miró (4) ens va parlar dels objectius de l’Agenda Urbana 2030. Compartim la Llista oficial:

L’edil en tercera posició, l’Albert Bancells, llicenciat en Física, va ser molt crític amb el funcionament de l’Ajuntament i d’alguns dels regidors, com també va parlar bé d’altres governs passats, “que almenys feien l’Ajuntament fos més efectiu amb les persones”.

El segon a la candidatura, en Marc López, empresari autònom i gestor d’equips multidisciplinaris de grans projectes de decoració i interiorisme, tant en hotels com en geriatria, va parlar de la importància d’estar en contacte continu amb les persones, i de com Lloret de Mar ha de ser ambiciós en qualsevol de les noves construccions i no fer qualsevol model que serà caduc en poc temps.

La presentació va ser tancada per l’alcaldable Joan Carles Amaya, que remarcar el nombre de compromisos del programa, 👉🏻1314 accions en 25 àmbits diferents, un projecte per millorar la vida dels lloretencs bassat en compromisos reals, honestedat i justícia social, i va explicar cinc dels projectes en equipaments, com l’ampliació a tres pistes del Pavelló Vell, la nova construcció d’equipaments esportius a Fenals, com un pavelló i un nou camp de futbol, la construcció d’un nou institut de Formació Professional i un nou Institut Escola, la rehabilitació de l’edifici del Bravapark per convertir-ho en una Ciutat Residencial de la Gent Gran, amb pisos tutelats, menjador social i un Centre d’Atenció Primària, i finalment un projecte ambiciós de fer una marina seca, també a Fenals.

Amaya va concloure amb la definició de la seva candidatura, un equip que comparteix valors d’igualtat, llibertat i justícia social, persones acostumades a fer gestió, amb un alt compromís per desenvolupar el programa electoral i amb una passió en comú, Lloret de Mar, i va presentar el que serà el lema de campanya de Més progrés Lloret de Mar: “Passió, compromís i valors”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button