NotíciesPolítica

Més Progrés Lloret presenta el seu programa electoral amb 1314 propostes

“La realització i redacció d’aquest programa ha estat possible gràcies a més de 300 hores de Participació amb les veïnes i veïns de Lloret de Mar. Hem treballat dur per poder estar a prop de la nostra gent, i ha sigut molt satisfactori, a més, ha permès fer un treball de camp pro positiu molt ampli, trobant així en aquest projecte la planificació i la projecció de la Transformació i del progrés de Lloret de Mar en vint-i-cinc àmbits, alguns transversals, i en més de mil tres-centes accions i compromisos de Més Progrés LLORET DE MAR cap a la ciutadania de la Vila”

Joan Carles Amaya.

L’experiència en política del líder de Més Progrés Lloret, Joan Carles Amaya, li ha permès elaborar un programa electoral molt complet amb 1314 propostes i segons ens comenta el candidat a l’alcaldia: “un programa viable, factible, i encara que sembli molt extens, es podria dur a terme durant els quatre anys de mandat amb pressupost de sobres, coneixent perfectament les partides econòmiques municipals”.

Amaya, convida els lectors a visualitzar les propostes al següent enllaç i anima els mateixos a contactar-lo davant de qualsevol dubte i/o proposta al teléfon del partit: 676948564. 👉🏻PROGRAMA 2023 MÉS PROGRÉS LLORET

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button