El PobleNotícies

Més d’una tona de residus en la neteja popular a Lloret de Dalt

L’Associació de Veïnes i Veïns de Lloret de Dalt han enretirat més d’una tona de residus en la neteja popular a la Mina Melitrons, que han dut a terme la diada de Sant Romà.

Han omplert un contenidor amb capacitat per a 8m3 de material, però per la quantitat de deixalles que encara no han pogut enretirar, haran d’organitzar una segona neteja a l’indret.

Els residus que han enretirat són, principalment, envasos apareguts als voltants d’on hi havia els contenidors d’escombraries; i runa, restes d’obra, restes de poda i voluminosos abocats a la zona verda de la Mina Melitrons i a la llera de la riera de Pegueres.


Un abocador des de feia dècades

Bona part dels residus que han enretirat feia anys que els incívics els havien abocat a l’indret. Destaquen la runa i les restes d’obra, amb un centenar de totxanes i de maons, rajoles i pedaços de formigó i de marbre. Amb tot, també han aparegut residus voluminosos, com mobiliari de jardí, testos, caixes de plàstic i mànegues per al reg. També feia dècades que s’hi havien abocat restes de poda i de jardí, que han aparegut en els marges de l’indret. Un dels punts més crítics d’on han enretirat més deixalles d’aquesta mena és la llera de la riera de Pegueres. Del curs fluvial han enretirat bona part del centenar de maons, totxanes i restes de poda.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button