NotíciesPolítica

Més de 50 representants de llistes independents assisteixen a  a les Jornades municipalistes a Lloret de Mar

La Sala polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar, ha estat l’escenari aquest cap de setmana de la Jornada municipalista organitzada per les formacions Independents de la Selva -Independents de Catalunya.

Més de 50 persones, han assitit a les activitats programades mostrant el seu interès en aquest moviment. Així en aquesta jornada hi varen haver representants de les comarques de: Alt i Baix Empordà, Gironés,Ripollés,Valles Occidental, Cerdanya,Maresme, Pla de l’Urgell i la Selva.

La jornada va estar centrada en dues parts: la primera més tècnica de com s’ha d’elaborar una llista electoral i quins requisits es necessiten, la xerrada va anar a càrrec dels advocats Alex Serrahima i Xavier Lòpez i la segona va consistir en una taula d’experiències on hi varen participar l’alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet, la Diputada dels independents a la Diputació de Girona, Gisela Saladich i l’alcalde d’Arbúcies i President d’Independents de la Selva Pere Garriga.

Pere Garriga, va destacar en el seu parlament, que, “el model independent s’ha demostrat amb aquesta trobada que es d’èxit i de molt de futur”. “Cadascú sap quines són les necessitats i les prioritats al seu municipi”, va afegir Garriga. “I aixó és el que treballem de manera real des dels independents”, va sentenciar.

Per la seva banda la portaveu de la formació independents +Lloret, Lara Torres amb 4 regidors a l’Ajuntament va agrair el fet que Lloret fos la seu escollida per la celebració d’aquestes jornades, manifestant que “a dia d’avui i davant la convulsiu política que estan patint diferents partits la nostra formula es la més apropiada”.

Per Lara Torres, des de sumem Lloret “es governarà de forma real i efectiva des de la ciutadania i per la ciutadania, amb una escolta activa de la ciutadania”.

Independents de la Selva  va obtenir 9215 vots les darreres eleccions municipals 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button