NotíciesTurisme

Més de 4.000 assistents han gaudit de les activitats del Lloret Outdoor Summer Festival

• Aquesta programa cultural d’estiu incorpora concerts, espectacles, tallers i diferents visites guiades i teatralitzades.

Lloret de Mar va tancar amb més de més de 4.000 assistents la sisena edició del Lloret Outdoor Summer Festival, el festival d’estiu amb una quarantena de propostes pels mesos de juliol, agost i setembre entre concerts, espectacles i visites guiades o teatralitzades.

En total van ser 4.068 les persones que van participar i gaudir d’alguna de les propostes del programa, sent especialment destacable la participació en els concerts de Fenals de Música i concretament a les actuacions dels grups D-Covers, amb 1.000 espectadors, i Wax&Boogie Rithym Sextet amb 1.200 persones.

L’incomparable marc que ofereix la platja de Fenals i una programació musical apta per a tots els públics han propiciat l’alta afluència de públic en la que destaca també la fidelització dels assistents locals. Les propostes de circ i clown a l’aire lliure amb la reconeguda companyia belga Bubble You, que va actuar davant de mar a la Roca d’en Maig o l’espectacle Disorder, que es va celebrar a la Plaça Pere Torrent, també varen concentrar nombrosos espectadors.

Pel que fa a les activitats relacionades amb el patrimoni cultural, 345 persones van gaudir de les diferents visites guiades als Jardins de Santa Clotilde en idiomes (francès, castellà i anglès) amb un total de 105 participants, al cementiri modernista amb acompanyament musical amb 104 participants o amb la ruta indiana i Can Font en castellà amb 122 participants.

Com a novetat, aquest any també s’ha ofert la ruta indiana i Can Font en llengua de signes en català, per tal de contribuir a l’estratègia de Lloret per esdevenir una destinació turística per a tothom.
Pel que fa a esdeveniments en gran format, i que també es trobaven inclosos en el Lloret Outdoor Summer Festival, el Festival Som de Mar va vendre més de 8.000 entrades en la seva tercera edició celebrada del 19 al 27 d’agost als Jardins de Santa Clotilde i el Lloret Drone Festival, celebrat del 29 al 31 juliol, va fer el salt a un format internacional que va tancar la seva primera edició amb més de 50.000 espectadors.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: “Des de fa anys des de Lloret apostem perquè els nostres visitants puguin gaudir d’experiències culturals de tot tipus a la destinació. El Lloret Outdoor Summer Festival ofereix una programació que inclou una gran varietat de propostes per conèixer la nostra història, el patrimoni cultural i natural de Lloret o la descoberta d’espais singulars a través de concerts i espectacles”.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button