Alfonsina PeppaColumnesEsportsNotícies

Ment positiva, vida positiva

“Ment positiva, vida positiva”

Hola, soc Alfonsina Peppa. Encara que vaig néixer a l’Argentina, fa 35 anys que gaudeixo de l’entorn de Lloret de Mar.

El mar, fantàstic, on podem realitzar infinitat d’activitats aquàtiques. Muntanyes i muntanyes, on poder desconnectar de sorolls i preocupacions. I unes carreteres precioses, per on els amants de la bici ens movem, envoltats de paisatges espectaculars.

En definitiva, com triatleta, no em falta res!!!!

Jo puc definir-me com APASSIONADA de l’esport, vida sana i en equilibri. Sobretot esport de llarga distància, on a més del repte físic, ja entra el mental.

No contemplo la meva vida sense la pràctica esportiva i m’agrada tenir una visió holística. És a dir, tot ha de sumar com a part d’un tot i deixar-nos coses positives, tant físiques com psicològiques. No es tracta de conrear només el físic, la ment, les emocions o l’esperit. Res funciona per separat i crec que el veritable benestar arriba amb l’equilibri de tots els factors.

No puc amagar, que en molts reptes als quals m’he enfrontat, he passat la barrera del que és “normal” He hagut de fer un pas més. Ser molt disciplinada. De vegades, deixar apartades moltes coses. Però sempre l’he portat amb salut i en equilibri amb mi i amb el meu cercle proper. A la fi i al cap, soc una esportista amateur, que ho faig per diversió i salut i no perquè sigui el meu treball.

Espero que us agradi la meva columna. Trobareu experiències personals i de personatges que em resultin interessants, sempre en l’àmbit saludable i esportiu.

Ens trobarem a:

“Ment positiva, Vida positiva”

*Foto: Chito Speaker

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button