CulturaNotícies

“Màster Xof” l’obra d’en Joan Pera arriba aquest divendres al Teatre de Lloret

Joan Pera, reconegut actor a nivell estatal i actor de doblatge donant veu a l’inconfusible to de Woody Allen i en Rowan Atkinson, entre d’altres, aterra al teatre de Lloret aquest divendres 11 de novembre amb una única funció de la seva última obra de teatre: “Màster Xof” a les 20:00h amb aquesta comèdia culinària per a gurmets de l’humor, tal com la defineix ell mateix.

Sera 1 hora i 20 minuts d’espectacle tipus monòleg en català, on les riallades estan assegurades. Queden poques entrades i es poden comprar amb un preu de 22€ a la web del teatre 👉🏻aquí.

SINOPSI:

Amb el restaurant ple a vessar, JOAN PERA, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.

Darrere els fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, el nostre MÀSTER XOF prepararà per a tots nosaltres un menú d’aquells que agraden a tothom… Però aquesta nit, i per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. S’haurà de retirar o  continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button