ActivitatsNotícies

Mas Baell i Can Carbó donen el tret de sortida a les estimades ‘Festes de Barri’ de Lloret

L’estiu porta ganes de festa, de sortit a la nit, i de gaudir d’espectacles a l’aire lliure. Ben aviat tindrem un ventall d’activitats per celebrar les festes de barri, començant per Mas Baell i Can Carbó aquest cap de setmana (14, 15 i 16 de juliol).

Recordem que aquestes festes populars, es van començar a celebrar a principis dels 80 com iniciativa popular de la gent que viu al barri. Després de tres anys d’aturada, aquest estiu 2023 tornen amb molta força i amb moltes ganes de participació. Enguany es podrà gaudir del pregó a càrrec de l’alcalde Sr. Adrià Lamelas, jocs infantils, berenar, botifarrada popular, i sobretot molt ball i molta festa.

Els actes tindran lloc a la pista del centre cívic de Can Carbó, i pel que fa a carrers d’accés, només es tallarà el carrer Barcelona fins a l’Avinguda Catalunya, on s’instal·laran fires pels més petits així com una xurreria. D’aquests tres dies de festa, destaquem que el plat fort arriba, com és habitual, el dissabte al vespre amb les actuacions d’en Javier Ginés i el Duo Cabanna que atrauen molta gent. També cal ressaltar la botifarrada popular i els jocs infantils.

Sens dubte, tal com a assegurat a Lloret Gaceta, Cèsar Gómez, col·laborador de la comissió de festes de Mas Baell i Can Carbó:
“Hi ha activitats per totes les edats, El programa ha estat escollit d’acord amb el que s’havia fet altres anys, tenint sempre en compte les peticions de la gent del barri. A banda de les activitats i actuacions que són presents en el cartell del programa, tenim la fira infantil muntada per gaudir-la cada dia a partir de les 17:00 h amb inflables, matalassos, jocs diversos, ànecs, xurreria,etc.”

TOTES LES FESTES DE BARRI LLORET DE MAR 2023:

⚪️14, 15 i 16 de juliol -Festes de Mas Baell i Can Carbó
⚪️5 i 6 d’agost -Festes de Mas Romeu
⚪️6 d’agost -Festa d’estiu de les Alegries
⚪️11, 12 i 13 d’agost -Festes del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua
⚪️25 i 26 d’agost -Festes de Fenals i Santa Clotilde

⚪️La gran absent d’aquest any és la festa dels Pinars que per falta de sincronització veïnal no es podrà dur a terme aquest estiu 2023.

Programa Festes de Mas Baell i Can Carbó 2023:

Aquest divendres 14 de juliol comença la gresca amb el pregó a les 22:30h, i tot seguit la disco “Hits Dance” amb bona música i animació del DJ’s. Dissabte de bon matí (a les 9:00 h) i per no patir massa calor, s’oferirà la botifarrada popular. El mateix dissabte 15 de juliol a la tarda, a partir de les 19:00 h s’oferirà un berenar a tots els assistents, i al vespre, a partir de les 23:00h ball i actuacions de Javier Ginés i Duo Cabanna. Diumenge 16 de juliol, xocolatada popular a les 9:00h, a les 11:00 h Jocs infantils, i a partir de les 20:00h, l’actuació de l’Acadèmia de Ball ‘Bailame’, i tot seguit el DJ Toni oferirà la fi de festa amb música disco per ballar. Fira infantil cada dia a partir de les 17:00 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button