ActivitatsNotícies

Locomia, OBK i Malena Gracia entre d’altres artistes, actuaran a l“Abanico’s Weekend” de Lloret el 7 i 8 de juliol

La II PRIDE COSTA BRAVA tindrà lloc el 7 i 8 de juliol, sota el lema «Abanico’s weekend» i comptarà amb artistes com Locomia, el grup OBK i l’Orquestra Maribel i artistes com Malena Gracia i Imperio Reina. Els concerts i actuacions seràn amb entrada gratuïta.

PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret i l’Ajuntament de Lloret de Mar han presentat avui oficialment la cartellera dels concerts principals de la Pride Costa Brava 2023 que tindràn lloc el proper 7 i 8 de juliol. L’acte de presentació oficial ha tingut lloc avui dimecres a L’Hotel BPM de Lloret de Mar. El cartell presenta dos dies complerts d’actuacions.

Els concerts de la Pride Costa Brava 2023 tindràn lloc el 7 i 8 de juliol; el dia 7 de juliol actuaran la dragqueen Imperio Reina, el grup OBK, Joanne i Malbert DJ Set. L’endemà, 8 de juliol, Malena Gracia, el grup Locomia, l’Orquestra Maribel i Rocío Saiz. L’horari serà a partir de les 21:30h i la ubicació serà a la Plaça Germinal Ros, davant del Teatre de Lloret, lloc que acollirà la segona edició Pride.

Cartell de l’Abanico’s weekend (7-8 de juliol):

Ivan Soriano, president PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret, ha manifestat “que en aquesta edició la Pride s’amplia a tot el cap de setmana amb dos nits de concerts i amb una programació pensada perquè agradi a tots el públics des de els més joves als més veterans. Per aquest motiu ens hem decantat per grups com OBK o l’Orquestra Maribel i artistes i DJ’s com Malbert i Rocío Saiz, que compten amb molts seguidors entre un públic més jove”. 

Amb aquest festival Lloret de Mar referma la seva reivindicació com a municipi LGBTI i contra qualsevol tipus de discriminació.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button