NotíciesPolítica

“LLOURET, el Lloret de tots”: Adrià Lamelas líder del PSC, busca les veus del poble

Adrià Lamelas líder del PSC Lloret, avança en el seu procés d’escolta activa i convida a participar en el nou projecte a totes les persones vulguin expressar les seves preocupacions, suggerències o propostes, amb el lema: Participa en el canvi.

Adrià Lamelas i part de l’equip del PSC Lloret ja fa uns mesos que treballa i s’estan reunint amb veïns i veïnes de Lloret de Mar, associacions o entitats per escoltar les propostes, preocupacions o suggerències que tenen per dur a terme a la vila.

Per això fan una crida a totes les persones que vulguin participar en el canvi. De quina manera pots participar i posar-te en contacte amb Adrià Lamelas i l’equip?

  • Contactant per WhatsApp al : 627 422 202
  • Escrivint per les xarxes socials d’Adrià Lamelas o del partit: @adrialamelas @psclloret
  • Escrivint al seu web fent clic al botó participa: www.adrialamelas.cat

També ha expressat que properament informarà altres maneres de participar perquè cap persona es quedi sense dir la seva i fer-ho de manera senzilla perquè els veïns i veïnes participin en el canvi que Lloret de Mar necessita.

“Crec que tothom té molt a dir, cada veí i veïna té la seva vida i els seus problemes, per això cal escoltar a molta gent. Tothom pot tenir propostes pel seu barri, el seu dia a dia, la seva feina, el seu negoci, els seus familiars o qualsevol qüestió que podem treballar per millorar. Ara estem en uns mesos d’escolta i m’agradaria que tothom pogués expressar-me les seves idees i propostes”.

Adrià Lamelas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button