ActivitatsNotícies

Lloret Turisme programa tota una sèrie d’activitats de descoberta de l’entorn natural i patrimonial del municipi per Setmana Santa

Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, ha programat diferents activitats per Setmana Santa amb l’objectiu de mostrar el seu patrimoni natural i cultural així com les novetats que presenta la destinació per aquest 2023; entre elles el tast de vins a Sant Pere del Bosc, antic monestir benedictí inclòs dins de l’inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

El tast de vins de Sant Pere del Bosc s’ofereix cada dissabte de l’1 d’abril al 24 de juny i permetrà descobrir el projecte enològic de Domini Sant Pere creat per l’enòleg Dani Jiménez (format en cellers catalans de gran renom com L’Excepcional, Scala Dei o Mas Doix del Priorat i Vinyes d’Olivardots de l’Empordà); Nico Cabañas, Premi Nacional de Gastronomia i propietari del Restaurant Sant Pere del Bosc; i Alejandro González, amant dels grans vins. A més del tast de tres vins, l’activitat també inclou la visita a l’ermita. L’activitat té una durada d’una hora i mitja, comença a les 12h i té un preu de 15€.

També a partir de l’1 d’abril, i cada dissabte fins al mes d’octubre, s’ofereix la ruta indiana per Lloret de Mar que permetrà recórrer l’empremta indiana a la vila i visitar la casa museu de Can Font que conserva la decoració d’aquesta època. Aquesta visita d’una hora i mitja de durada s’ofereix en català a les 10h i en castellà a les 12h i té un preu de 5€.

Els dies 7 i 9 d’abril també es podrà gaudir d’una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde en castellà i que ofereix la millor forma per conèixer la història d’aquests jardins d’inspiració renaixentista italiana ideats per Rubió i Tudurí i que formen part de la ruta cultural europea de Jardins Històrics del Consell d’Europa. La durada és d’una hora i mitja i el preu és de 6€.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “Des de Lloret Turisme sempre intentem oferir experiències singulars que acostin i permetin descobrir la nostra vila des de diferents punts de vista com poden ser la seva història, el seu entorn natural i la seva gent. Activitats que contribueixen a crear una percepció de Lloret de Mar més enllà de la visió típica del sol i platja”.

Totes les activitats es poden consultar i reservar a la plataforma de venda d’experiències de Lloret Turisme: tickets.lloretdemar.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button