NotíciesTurisme

Lloret Turisme, present a París a la fira IFTM TOP Resa

Aquesta acció promocional se suma a d’altres iniciatives dutes a terme les últimes setmanes per mantenir i fidelitzar el mercat francès a la destinació

Lloret Turisme ha participat durant les últimes setmanes en diferents accions per promocionar la destinació al mercat francès. Així, l’entitat ha posat el focus a mantenir i fidelitzar la demanda d’un dels seus principals mercats emissors i presentar-hi la seva proposta de valor i les últimes novetats als professionals francesos.

Aquesta setmana passada, del 5 al 8 d’octubre, Lloret Turisme es troba present a la fira IFTM TOP Resa de París, un esdeveniment purament professional que enguany compta amb la presència de més de 200 destinacions internacionals i l’assistència de 34.000 professionals del sector turístic. L’entitat s’ha reunit durant la fira amb diferents agents de viatges, operadors turístics, influenciadors i proveïdors que han estat molt interessats a descobrir Lloret de Mar i les experiències que ofereix. També s’han desplaçat fins a París representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de la cadena hotelera lloretenca Evenia Hotels per promocionar els seus hotels al mercat francès.

Per altra banda, des del Lloret Convention Bureau es va participar la setmana passada en una sessió de treball amb 33 agències organitzadores d’esdeveniments de París. L’acte, organitzat per l’empresa especialitzada en el segment MICE als mercats francòfons Partance, va tenir lloc el 28 de setembre i des de Lloret es va tenir l’oportunitat de fer una presentació sobre les solucions que la destinació per al turisme de reunions i esdeveniments i participar en una sessió per crear possibles sinergies amb els professionals participants.

Aquestes dues accions se sumen a la campanya que actualment té en marxa Lloret Turisme en el mercat francès segmentada per al producte esportiu que comença ara la seva temporada i que s’ha fet en col·laboració amb diferents mitjans de referència tant per a esportistes com per professionals i federacions esportives.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Feia anys que no assistíem a la fira TOP Resa de París i hem cregut que era una edició important per mostrar al nostre principal mercat emissor internacional que Lloret de Mar segueix essent una fantàstica opció per a les seves vacances i explicar-los les nostres novetats. Amb altres accions estem donant visibilitat també a productes més específics i desestacionalitzadors de la temporada com son l’esportiu i el MICE per poder mantenir i fidelitzar globalment aquest mercat”.

Amb una quota de més del 20% sobre el total de visitants de la destinació, el mercat francès és tradicionalment el primer mercat internacional de Lloret de Mar i el segon a nivell global, només superat pel mercat espanyol, que se centra majoritàriament en un públic català de proximitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button