NotíciesTurisme

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals en el mercat de Benelux

Benelux (Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg) és un dels mercats estratègics per a Lloret de Mar i, en aquest sentit, Lloret Turisme ha tornat a programar diferents accions promocionals que tenen per objectiu mostrar l’actualització del municipi, així com la diversitat de propostes que ofereix Lloret de Mar com a destinació de sol i platja urbana on gaudir de la cultura, la natura, l’esport i la gastronomia.

Del 18 al 21 d’abril Lloret Turisme organitza un influencer trip a través de la seva agència de representació comercial al Benelux que està integrada per quatre influencers dels Països Baixos i Bèlgica (Karen Michiels, Sigrid of the Sun, Lissete van Beek i Wanderlust) que, acompanyades per un videògraf, generaran i publicaran diferent contingut sobre la seva experiència a Lloret de Mar, tant a les seves xarxes socials com als seus blogs.

Des de Lloret Turisme s’ha elaborat un complert programa que inclou una visita als Jardins de Santa Clotilde amb un taller de daiquiris, visites al Castell de Lloret, al paratge de Santa Cristina i al de Sant Pere del Bosc, així com diferents activitats a la natura com una masterclass de pitch&putt, una sortida amb caiac i una passejada pel nou tram de camí de ronda.

També formen part del programa una ruta indiana amb visita a Can Font, un tast de vins, una visita guiada a Tossa de Mar, on arribaran en vaixell, i una sortida nocturna a un dels locals de referència de l’oci nocturn lloretenc.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, “Per aprofitar i propiciar la màxima generació de contingut, hem configurat un programa molt complert que mostra els atractius de Lloret de Mar i la seva proposta de valor des de diferents perspectives, ja sigui des d’una vessant cultural, de natura o gastronòmica, destacant la renovació de la planta d’allotjament i algunes de les noves propostes de restauració i d’activitats. L’acció amb aquestes influencers ens permet crear un relat molt més real, experiencial i proper que serà molt més inspiracional”.

Aquesta acció es complementarà amb una campanya a xarxes socials al Benelux i una nota de premsa de novetats de la destinació per aquest 2024.

A més, aquesta setmana Lloret Turisme també s’ha desplaçat fins al sud dels Països Baixos per a participar en una acció organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona al parc d’animals de Beekse-Bergen, adreçada específicament al turisme familiar i que ha comptat amb 21 agents de viatges i 16 mitjans de comunicació d’aquest mercat. De la resta del territori, a banda de Lloret de Mar, també hi han participat Roses, Calonge-Sant Antoni, Platja d’Aro, Blanes i l’Associació de Càmpings de Girona.

Xifres turístiques mercat Benelux 2023

El mercat del Benelux, integrat per Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg, acumula més del 10% del total de les pernoctacions de Lloret de Mar durant el 2023, esdevenint, juntament amb Regne Unit, el segon mercat internacional amb més presència a Lloret de Mar. També ha estat un dels mercats tradicionals europeus més fidels durant la post pandèmia.

Bèlgica

Viatgers:                      51.205 (4’40%)

Pernoctacions:         289.783 (5,43%)

Països Baixos

Viatgers:                    45.216 (3,57%)

Pernoctacions:       251.103 (4,70%)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button