NotíciesTurisme

Lloret Turisme finalitza el seu pla d’accions al mercat irlandès amb la participació en un roadshow i l’organització d’un presstrip

Aquesta tardor ha presentat la proposta de valor de la destinació a les ciutats irlandeses de Limerick, Waterford i Cork on s’ha entrevistat amb diferents agents de viatges i touroperadors.

Lloret de Mar ha apostat aquest 2023 per obrir mercat a Irlanda amb un pla d’accions que integrava diferents accions amb operadors turístics i mitjans de comunicació irlandesos coincidint amb la millora de connectivitat aèria amb Barcelona i, especialment, amb l’aeroport de Girona Costa Brava aquesta temporada (amb vols des de Dublín, Belfast, Cork, Shannon i Knock).

Entre els punts forts de la destinació cal destacar la proximitat, amb només dues hores de vol, la bona connectivitat i els atractius turístics de Lloret de Mar per aquest client familiar que valora molt el sol i platja, amb els complements de gastronomia, natura i cultura. Com explica la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, “el pla d’accions que hem desenvolupat ha incidit sobretot en arribar a públics objectiu com són els operadors i els mitjans de comunicació, socis imprescindibles per fer arribar al client final irlandès tot el potencial de la destinació per aquest mercat”.

A finals de gener Lloret Turisme va participar per primera vegada a la fira de públic final Holiday World Show de Dublín on també va dur a terme reunions amb diferents operadors turístics i, al febrer, va participar en l’acció “Meet the Media” a Dublín on es va entrevistar amb els principals mitjans de comunicació i creadors de continguts d’Irlanda. Aquesta tardor ha donat continuïtat al pla d’accions participant en un roadshow a les ciutats de Limerick, Waterford i Cork on es va entrevistar amb una vintena d’agències a cada ciutat.

La darrera acció de mercat irlandès aquest 2023 ha estat l’organització d’un presstrip amb diferents mitjans amb els que Lloret Turisme s’havia entrevistat a l’acció “Meet the Media” com són l’Irish Daily Star, The Herald, Sunday Life Newspaper, Northern Ireland Travel News o els creadors de contingut All about Rosa i Lilla, que han pogut conèixer de primera mà la destinació i els seus atractius amb diferents activitats com són la visita a les novetats d’aquest 2023 amb el Castell de Lloret, el restaurant Gàmmarus o el projecte enogastronòmic de Sant Pere del Bosc, combinada amb propostes culturals i de descoberta de l’entorn natural com caiac i senderisme.

Aquest 2023 també ha estat la primera vegada que el Lloret Convention Bureau ha presentat la seva oferta especialitzada en turisme de reunions i esdeveniments a Irlanda, amb la seva participació el mes d’abril en un workshop MICE organitzat a Dublín on es va reunir amb una trentena d’agències organitzadores d’esdeveniments provinents de tot el país.

De gener a setembre el mercat irlandès ha portat a Lloret de Mar 12.755 viatgers que han generat 76.820 pernoctacions, especialment destacable és el mes de setembre, el mes amb més volum per aquest mercat, amb 3.318 viatgers i 19.601 pernoctacions. Aquestes xifres suposen un increment del 43,4% en el nombre de viatgers i del 34% en el nombre de pernoctacions respecte al mateix període de l’any anterior. El 2022 aquest mercat va tancar l’any amb 10.228 viatgers i 64.784 pernoctacions, xifres superades àmpliament aquest 2023 només amb el període gener-setembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button