ActivitatsNotícies

Lloret s’omple de música durant aquest cap de setmana amb Cors arribats de diversos països Europeus

Lloret de Mar es converteix en l’epicentre del cant coral amb dos dies plens de música de gran qualitat. El dissabte 6 i diumenge 7 d’abril, són els dos dies que Lloret acollirà desenes de cantaires. Lloret de Mar es prepara per viure un cap de setmana plenament immers en la cultura.

Dissabte 6 d’abril

Arriba la 3a Edició del Festival Internacional de Cors de Pasqua de Catalunya. Un esdeveniment, que se celebrarà amb corals de diversos punts d’Europa, incloent Malta, Bulgària i Lituània i, per descomptat, Catalunya amb un cor local (Ars Nova). El dissabte 6 d’abril, l’església de Sant Romà serà l’escenari d’un concert inoblidable a partir de les 16.30h.

L’esdeveniment busca promoure el diàleg cultural a través de la música coral, connectant tradicions diverses i oferint una plataforma per a l’intercanvi artístic. Gabriel Grimaldi, un dels organitzadors del festival i destacat membre de la comunitat coral italiana, ha subratllat la rica tradició catalana en el camp del cant coral, remarcant l’objectiu “d’oferir als grups internacionals participants l’oportunitat d’interactuar amb els cors locals i conèixer les seves tradicions”. Aproximadament un centenar de cantaires uniran les seves veus, oferint al públic un repertori variat i ple de riquesa cultural.

Diumenge 7 d’abril

El diumenge 7 d’abril, es el torn de la Coral Unió Lloretenca juntament amb uns convidats: el Cor ‘Cantaires de Farners’. Ompliran els carrers de Lloret de Mar amb música, iniciant el seu recorregut a les 10 h al casal de la gent gran i finalitzant a les 14 h a l’avinguda Just Marlés.

Itinerari

Durant aquesta jornada, els assistents podran gaudir de cançons tradicionals de caramelles, música popular, sardanes i havaneres, amb un enfocament especial en les composicions d’autors locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button