CulturaNotícies

Lloret 2023: Capital de la Cultura Catalana, consulta tot el que està preparat per a aquest any

Lloret de Mar ha fet pública aquesta darrera setmana la pàgina web de la Capital de la Cultura Catalana. Una pàgina que té l’objectiu que sigui una eina dinàmica per a la difusió de totes les activitats programades en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2023 a Lloret.

Es tracta d’una pàgina web senzilla i sobretot útil, ha dit el regidor de Festes, Cristian Fernández, perquè permetrà conèixer ràpidament les principals activitats programades en el marc de la Capital de la Cultura Catalana i que enllaçarà amb les diferents webs de cultura de l’Ajuntament de Lloret: patrimoni cultural, biblioteca, arxiu, cultura i festes i teatre i, recollirà totes les activitats programades per les entitats. 

  • Som el que celebrem. L’eix central de la Capital de la Cultura Catalana 2023

La web es presenta sota el lema de Lloret Capital de la Cultura Catalana 2023 que és, Som el que celebrem. Aquest és l’eix central de la capitalitat lloretenca. Les activitats culturals que tinguin lloc el 2023 en el marc de la capital s’agruparan en sis eixos conceptuals, que pretenen definir les diferents formes d’expressió cultural que es volen posar en valor a Lloret durant l’any de la capitalitat com són:

  • Som el que ballem
  • Som el que cantem
  • Som el que compartim
  • Som el que defensem
  • Som el que imaginem
  • Som el que agraïm 

Sis eixos, ha dit el regidor, que no només defineixen diferents disciplines culturals si no que han de servir per definir Lloret com a municipi, acollidor, que explica la seva història a través del mar i que ha sabut integrar noves cultures sense perdre la pròpia. 

Cristian Fernández ha posat de relleu que aquest any 2023 ha de servir per posar en valor tota l’activitat cultural que es desenvolupa a Lloret a nivell municipal ja que el municipi disposa d’una important xarxa d’equipaments 

culturals (teatre, biblioteca, museus, arxiu històric,) i un teixit cultural ric i dinàmic. En aquests moments hi ha més de 75 activitats culturals previstes pels primers sis mesos  de l’any (de gener a juny) que es podran consultar a la web www.ccclloret.cat  

La web també inclou un newsletter que, qui es doni d’alta, li permetrà rebre tota la informació actualitzada de la capitalitat i, qui ho vulgui, es podrà descarregar les activitats del programa que es penjaran en format pdf. 

El disseny de la web i del logotip de la Capital de la Cultura Catalana amb les seves set aplicacions ha anat a càrrec de l’empresa lloretenca Ladeus Web Branding. Aquestes tasques com les seves materialitzacions en banderoles, lones, pantalles, xarxes socials, cartells,… han estat finançats a través de la subvenció del Fons de Caràcter Extraordinari de la Diputació de Girona.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button