CulturaNotícies

Lloret present als premis Butaca amb: Víctor Peralta i Albert Muntané; entra i vota per ells.

Els premis Butaca (premis teatrals i cinematogràfics de Catalunya) van néixer en un programa de ràdio local de Premià de Mar i els premiats són elegits per votació entre els espectadors.  L’esdeveniment es porta a terme des de 1995 i rendeix homenatge als èxits en les categories de teatre i cinema, en ambdós casos d’obres i pel·lícules estrenades a Catalunya.

Des de 2006 els premis es lliuren en diferents localitats catalanes, sent aquest any 2021, Mataró la ciutat escollida per celebrar la XXVII edició del certamen al seu Teatre Monumental el proper 15 de novembre i cal destacar que la votación es popular i pot votar tothom que vulgui.

•Des del següent enllaç es poden veure totes les nominacions i votar: ?? https://premisbutaca.cat/

Dels 20 guardons en les diferents categories, destaquem les nominacions a les obres on dos lloretencs estàn presents:

•En Víctor Peralta amb la seva nominació a Millor Escenografia en l’obra de teatre “El Combat del Segle” i destacar que l’espectacle també compta amb 2 nominacions més per Millor Muntatge Teatral i Millor Direcció Teatral.

 •L’actor Albert Muntané que amb la seva participació a l’obra “L’Olor Eixordadora del Blanc” es part de les 3 nominacions als premis, per Millor Disseny de Llums, Millor Espai Sonor i el seu company d’actuació David Menéndez, com a millor actor.

Lloret Gaceta, desitja tota la sort del món a aquests dos artistes de Lloret, que fan gran el teatre, i gràcies al seu èmfasi i sacrifici mouen a l’espectador a aquest món tan complicat com és el teatral, i així poder omplir-lo Butaca a Butaca.

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button