CulturaNotícies

Lloret Negre: Arriba una nova edició del Festival Internacional de cinema negre i social, aquest cap de setmana a Lloret de Mar

Durant els propers dies 24, 25 i 26 de novembre, es durà a terme una nova Edició del Festival Internacional de Cinema Negre i Social LLORET NEGRE. Aquest esdeveniment destacat, oferirà un programa integral que inclou la presentació de llargmetratges i curtmetratges finalistes, així com el lliurament emocionant dels cobejats Premis Dafne en diverses categories que encapsulen l’essència del gènere negre i social, i el premi Dafne a la seva contribució al cinema i la cultura de tota una vida que aquest any el festival Lloret Negre tindrà l’honor i el plaer de fer entrega a una de les veus en doblatge més estimades i conegudes: Marta Martorell la preciosa i encantadora veu de la Angela Lansbury, és a dir Jessica Fletcher (S’ha escrit un crim) i La Senyora Potts (La bella i la bèstia), així com també és la veu habitual de molts noms reconeguts.

L ́epicentre d ́aquesta celebració cinematogràfica serà el Teatre de Lloret de Mar i la seu del festival, el prestigiós hotel Roger de Flor by Seleqtta. Aquest escenari proporcionarà un entorn incomparable, fusionant bellesa i cultura a les idíl·liques vores del Mediterrani.

L’esdeveniment serà una experiència enriquidora, amb taules de debat que abordaran diversos aspectes del setè art, i la participació de professionals de renom del món audiovisual. Noms destacats com Miguel Hermoso, Cecilia Gessa, Ezequiel Montes, Elena Martínez, entre d’altres, se sumen a aquesta celebració cinematogràfica.

El Festival comptarà amb la participació activa d’institut, escoles de cinema i produccions tant nacionals com internacionals. Des d’aquest vibrant gresol de talent emergent fins a les obres mestres consagrades, el programa obert i gratuït oferirà al públic una experiència única, impregnada de creativitat, màgia i la realització palpable dels somnis cinematogràfics.

Programa del Festival LLORET NEGRE:

Divendres 24 de novembre

Dissabte 25 de novembre

Diumenge 26 de novembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button