G-TVLloretencs/ques pel mónNotícies

Lloret Gaceta aterra a Las Vegas amb l’ocurrent Nanu Ferrari al capdavant

Nanu Ferrari, un clown com pocs, i un dels còmics amb més registres del nostre país. La seva creativitat el fa únic ja que és creador de més de 70 personatges insòlits que fan riure a petits i grans.

La seva faceta artística no té límits, i ara està de tornada al país de les oportunitats, els Estats Units concretament establert a Las Vegas.

Miquel Vidal i Roura, resideix a Lloret, va néixer a Banyoles, i va començar a dir-se Nanu Ferrari durant el servei militar (anys 70), època en la qual va decidir que volia ser clown i actor. El 1990, en Nanu va anar a Miami i es va formar com a actor al Miami Community College. Resident a Lloret des de fa anys (2002), el coneixem per haver recorregut els nostres carrers passejant un gos invisible (El Gruby del St.Trop), o vestit de ballarina, interpretant un dels seus personatges: Sivrinka Sadaspatranka.

Aquesta primavera, se li va presentar un nou repte. Nanu és ben conegut a diferents punts dels EEUU, i com vam anunciar fa uns mesos a Lloret Gaceta, tenia una proposta de feina a Las Vegas, i en aquesta ocasió no era per fer un dels seus personatges, sinó que li van demanar que fes una versió “personalitzada” d’Elvis Presley.

Nanu Ferrari per Lloret Gaceta a Las Vegas

Aprofitant la ben entesa, i coneixent al Nanu, ell no pot parar quiet, i en la seva estada en aquest lloc llunyà del nostre poble, en Nanu ens demostra que no oblida la seva terra, sigui on sigui, i ens envia aquest vídeo per fer-nos somriure i gaudir del seu especial tarannà mostrant-nos Las Vegas i esbrinant els coneixements dels americans:

⚪️Agraïments a l’empresa Everything Entertainment Inc. Las Vegas per la realització d’aquest document audiovisual juntament amb Nanu Ferrari.

La novetat a Las Vegas: L’Esfera

Nanu ens ensenya al vídeo un lloc molt particular amb l’espectacle-atracció més majestuós de Las Vegas (L’Esfera) que encara no ha estat inaugurat oficialment. Veieu que ens explica en Nanu i gaudiu de les vistes a l’esfera LED de 54.000 metres quadrats, que s’ha convertit en l’estructura esfèrica més gran del món.

Gràcies Nanu pel teu bon humor, sempre

Nanu Ferrari ha participat en programes de TVE, Tv3, Canal 9, Antena 3, i altres televisions com les de Miami, Perú, o de Puerto Rico, també ha fet d’actor figurant en films de la Metro Goldwim Mayer, actor d’anuncis publicitaris i espectacles, o, shows de varietats a Hollywood. A més, qui vulgui riure amb ell, el pot contractar perquè animi festes privades. Com actor té molts recursos i com a persona, és un home sencill, molt divertit, amant de passejar vora el mar de Lloret, i amb ganes de fer feliç a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button