El PobleNotícies

Lloret estrena àrea d’esbarjo per a gossos, fruit dels Pressupostos Participats del 2017 

L’Ajuntament de Lloret presenta avui la seva quarta àrea d’esbarjo per a gossos i com a novetat, aquesta incorpora com a novetat dues àrees: una zona per gossos grans i una per gossos petits.

Ubicada al Turó d’en Buc. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que «A petició veïnal és la primera que disposa de dues àrees, una per a gossos grans i una per a petits». Concretament l’àrea de gossos grans és 1.500 m² i la dels petits de 375 m².

A cadascun dels espais hi ha una font d’aigua amb abeurador per gossos, doble porta per evitar que s’escapin els gossos quan un usuari entra o surt del recinte, cartell informatiu amb les normes d’ús, bancs i papereres. Pel que fa al tancament perimetral, en part s’ha aprofitat el ja existent en el contorn del Mas d’en Buch i el restant s’ha instal·lat amb una alçada de  2 metres per evitar que els gossos puguin saltar cap a l’exterior.

L’actuació, amb un cost aproximat de 17.000 €, s’ha finançat amb una partida econòmica dels Pressupostos Participats del 2017 corresponent al barri d’El Rieral i amb partides de la secció de Medi Ambient. 

Amb aquest nou equipament l’Ajuntament de Lloret de Mar ja compta amb quatre àrees d’esbarjo per gossos distribuïda en diferents espais del municipi: Can Xardó (760 m²);  Can Ribalaigua (350 m²) i  Fenals (1.100 m²). Per altra banda, a la zona de garbí de la platja de Fenals, fora de temporada de platges, es permet l’estada de mascotes.

Lloret estrena nova àrea d’esbarjo per a gossos

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button