NotíciesPolítica

Lloret en Comú sol·licita als grups municipals que presentin les factures justificatives de la subvenció que reben de l’ajuntament

Des de Lloret En Comú sempre han apostat per la transparència, i més pel que fa als assumptes econòmics. Des de fa 10 anys que venen publicant les despeses del grup municipal; diners que reben de l’Ajuntament, però també publiquen allò que perceben els regidors del grup dels comuns, com a indemnització per l’exercici del càrrec públic. 

Tots els anys els portaveus dels grups municipals han de signar un document dirigit a l’Ajuntament especificant la destinació dels diners que se’n reben, encara que des de Lloret en Comú sempre han aportat les factures corresponents.

Creuen que aquest exercici de transparència ha de ser exercida per tots els grups municipals. Es per això que des de l’oposició, Lloret en Comú Podem ha preparat una moció per presentar al proper Ple Municipal que se celebrarà el dilluns 27 de març. Aquesta moció manifesta: que els grups municipals presentin les factures justificatives de la subvenció que reben de l’ajuntament del mandat: 2019-2023.

Des de Lloret en Comú aclaren que l’any 2013 es va presentar una moció al plenari de l’Ajuntament de Lloret de Mar en favor de la transparència on es demanaba als diferents grups municipals que justifiquessin la subvenció que s’otorgaba a cada grup municipal. Des de llavors els diferents grups justifiquen durant el primer trimestre de l’any, la subvenció rebuda l’any anterior. Però per fer públics els documents justificatius ha de ser el Ple qui ho demani com faran els comuns aquest proper dilluns.

“Per petició del Plenari de l’Ajuntament de Lloret de Mar els diferents grups municipals hauran de fer públics els documents que justifiquin les subvencions rebudes durant el mandat: 2019-2023, separats per anys, abans de l’inici de la campanya electoral. En cas que no s’hagi arribat a justificar tot l’import, presentin, a més, el document de devolució de l’import no justificat”.

Miguel Gracia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button