EconomiaNotícies

Lloret en Comú, lluita pel cost 0 de l’atenció domiciliària a la gent gran de Lloret

Compartim a la Gaceta l’AL.LEGACIÓ que es debatrà al próxim Ple Municipal, dilluns 20 de decembre presentada per Lloret en Comú i la seva lluita pel cost 0 a l’atenció domiciliària de la gent gran de Lloret.

AL.LEGACIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL DE LLORET EN COMÚ A LA ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 30 TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI D’AJUDA A DOMICILI

En el passat ple del 25 d’octubre de 2021 es va aprovar aquesta nova ordenança per la qual el beneficiari del servei d’atenció a domicili haurà de pagar una part proporcional del servei, depenent dels ingressos i del nombre de persones que visquin a la mateixa llar, i de les propietats que tingui. Amb el supòsit plantejat per l’equip de govern i aprovat al passat Ple, hi haurà persones que amb uns ingressos de 569 euros mensuals haurà d’abonar la part proporcional que li correspongui, quan fins ara no havia de pagar res, era un servei totalment gratuit. Es evident que amb els ingressos que tenen la majoria dels pensionistes el pagar el 25, 50 o 75% sobre el preu de les hores, els hi suposarà un agravi en el seu dia a dia.

Per tot lo exposat anteriorment el nostre grup municipal presenta l’al.legació en el sentit de deixar sense efecte lo aprovat en el passat Ple del 25/10/2021 i que el servei d’atenció domiciliària continuï sent gratuit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button