NotíciesPolítica

Lloret en Comú demana al Ple Municipal, l’aplicació de la llei d’urbanisme al Brava Park

Per tal de buscar una solució immediata al ja conegut problema a Lloret, concretament a Fenals, amb l’abandonament de l’edifici Brava Park, Lloret en Comú amb Miguel Gracia al capdavant, presenten la següent moció al ple municipal d’avui dilluns 28 de març. Ens ho explica Miguel Gracia:

”Fa més d’un any que le nostre grup municipal va presentar una moció per reclamar que l’edifici Brava Park i els terrenys en el que està ubicat es netegéssin degut a la abundant brutícia que hi havia”.

Lloret en Comú

I continua explicant que “Al cap d’unes setmanes es va procedir a la neteja per part de la propietat. Ha passat més d’un any i la propietat d’aquest edifici no fa els deures en el sentit de fer una neteja i un control de la seva propietat, i en els últims mesos els veïns s’han queixat de la presència de persones dins la finca, que fan un ús presuntament delictiu”.

Aquest edifici està ubicat en una zona turística del nostre municipi: a prop de la platja de Fenals, d’hotels del barri i dels Jardins de Santa Clotilde.

La imatge de deixadessa que dona aquest edifici no fa bé a la imatge del nostre municipi. La llei d’urbanisme de Catalunya té eines en el seu articulat per que les construccions que es trobin en mal estat o en situació de abandó siguin reparades o enderrocades. Els articles en qüestió són entre altres: el article 110, 178 i 179.

És per aquest motiu que el grup municipal de Lloret En Comú, proposa al Ple l’adopció dels següents acords:

1-Que el departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Lloret de Mar, en base als articles abans esmentats, i d’altres de la llei d’urbanisme de Catalunya, inicïi el procès legal necessari per tal de reparar l’edifici Brava Park, o la seva demolició per part de la propietat, i en últim cas la seva expropiació.

2-Traslladar aquest acord a la propietat de la finca en questió i a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button