NotíciesTurisme

Lloret de Mar s’entrevista amb els principals mitjans de comunicació d’Irlanda

• Amb previsió de l’obertura de noves connexions des de l’aeroport de Girona amb Irlanda, Lloret Turisme ha participat a l’acció “Meet the Media” a Dublín.

Lloret Turisme es va desplaçar el dilluns 13 de febrer fins a Dublín per a participar a l’acció “Meet the Media” que posa en contacte els principals mitjans de comunicació i creadors de continguts d’Irlanda amb destinacions i empreses turístiques.

Aquest 2023 el mercat irlandès és un dels mercats estratègics per Lloret de Mar amb previsió de l’obertura de noves connexions entre Girona i Irlanda. Irlanda compta amb 5 milions d’habitants dels quals la meitat ve de vacances a l’Estat Espanyol. Aquest any el fet que l’aeroport de Girona comenci a operar amb Cork, Shannon i Knock d’abril a octubre ha estat una notícia molt ben valorada pels mitjans de comunicació presents en el workshop que han destacat que “aquestes noves connexions fan molt atractiu Lloret de Mar no només per vacances sinó també per city breaks ja que fins ara el desplaçament dels irlandesos fins la capital Dublín per viatjar a Catalunya suposava un fre”.

En total Lloret Turisme s’ha entrevistat amb una vintena de periodistes entre els quals hi havia els principals mitjans de comunicació del país com Irish Independent, The Irish Examiner, The Irish Times, Irish Daily Star, Sunday Business Post, Dublin FM i creadors de contingut (blog i xarxes socials) d’àmbits com life style, aventura i familiar.

Elizabeth Keegan explica que “amb aquesta aposta per l’entrada al mercat irlandès és important crear aquestes aliances amb mitjans de comunicació generalistes i per producte/interessos que ens permeten posicionar Lloret com una destinació de sol i platja amb una gran varietat de propostes de turisme actiu i cultural, proximitat a ciutats com Barcelona i Girona i especialització en segments com el familiar o l’Adults Only, oferta que hem vist que valoren especialment”. El rodatge de diferents escenes de “House of the Dragon” als Jardins de Santa Clotilde, sèrie que també s’ha rodat a diferents indrets d’Irlanda, també ha captat l’atenció dels mitjans.

Lloret Turisme també va participar a final de gener a la fira Holiday World Show de Dublín on va dur a terme reunions amb diferents operadors turístics com Sunway, el més important del país, que ja programa la destinació i portarà turistes per primera vegada aquesta temporada a Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button