NotíciesTurisme

LLORET DE MAR, PRESENT AL FESTIVAL CICLISTA ‘SEA OTTER EUROPE’ A GIRONA

Lloret Turisme, ens de promoció i gestió turística de Lloret de Mar, estarà de nou present des d’avui i durant tot el cap de setmana a la fira ciclista de referència Sea Otter Europe de Girona.

La Sea Otter Europe arriba a aquesta sisena edició com un dels esdeveniments de ciclisme més grans d’Espanya i Europa. El festival combina una zona expositiva, on es presenten i es testen els nous models de les principals marques de ciclisme, i una multitud de proves i competicions on participen tant ciclistes amateurs com professionals en  totes les modalitats.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme“És una acció molt interessant ja que hi ha una gran afluència de públic professional i d’aficionats al ciclisme, i això ens permet mostrar la nostra oferta especialitzada pel que fa a rutes de ciclisme en carretera i de BTT i d’allotjament i serveis”. Lloret de Mar compta actualment amb un producte ciclista fortament estructurat, sota la marca #LloretCycling, que ofereix onze rutes de carretera i sis rutes de BTT a més de quinze allotjaments especialitzats.

Lloret Turisme també disposa del web www.lloretcycling.com amb tracks descarregables i totes les especificitats tècniques i turístiques de cada ruta explicades amb detall.

A més, aquesta setmana Lloret Turisme ha participat en una acció promocional coordinada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona que ha tingut lloc a Toulouse, es tractava d’una sessió de networking amb dotze clubs de la Ligue Regionel de Triatló d’Occitanie als quals se’ls ha presentat l’oferta específica de la destinació per als seus training camps. La gerent de Lloret Turisme explica que “Lloret de Mar és una destinació molt valorada pels triatletes francesos ja que disposem d’un entorn i una molt bona oferta en equipaments per la pràctica de les tres disciplines que aglutina el triatló (ciclisme, natació i running), a més de les bones comunicacions per carretera i una oferta d’allotjament especialitzada en turisme esportiu”.

Lloret de Mar rep anualment més de 4.000 ciclistes i triatletes, entre professionals i amateurs, principalment entre novembre i juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button