NotíciesTurisme

Lloret de Mar present a la Copenhaguen Bike Show, donant visibilitat a les espectaculars rutes de la població

Lloret de Mar va destacar a la prestigiosa Copenhaguen Bike Show, la fira de bicicletes més rellevant dels Països Nòrdics, celebrada els dies 2 i 3 de març. La participació de Lloret de Mar en aquest esdeveniment especialitzat representa una valuosa oportunitat per promoure la seva oferta cicloturística i captar l’atenció dels entusiastes ciclistes danesos i els països dels voltants.

L’estand de la Costa Brava a la fira va comptar amb la presència de quatre entitats (Costa Brava Diputació, Lloret de Mar, Cambrils i Roses) on destaquem Lloret de Mar, que aposta continuament pel turisme esportiu i, en particular, pel cicloturisme. Aquesta ha estat la tercera vegada que la població es presenta en aquest esdeveniment, destacant el seu compromís amb el turisme esportiu.

Amb el 60% dels danesos vinculats a algun esport, el ciclisme és especialment important a Copenhaguen, considerada la capital mundial de la bicicleta. La fira, celebrada a Lokomotivværkstedet, un antic espai de manteniment de locomotores daneses, va atreure uns 15.000 visitants, àvids d’explorar les últimes tendències i novetats en el món del ciclisme.

Lloret de Mar, juntament amb altres entitats destacades, va aprofitar l’ocasió per presentar la seva oferta única i atractius pels cicloturistes, consolidant la seva posició com un destí que va més enllà de les seves encisadores platges i vida nocturna. Aquest enfocament estratègic cap al turisme esportiu promet consolidar Lloret de Mar com un destí destacat pels amants del ciclisme a Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button