ActivitatsNotícies

Lloret de Mar organitza un festival de videomapping per Setmana Santa 

Els espectacles es projectaran els dies 15,16 i 17 d’abril a la façana de la Casa de la Cultura i es faran dos passis de cada espectacle, a les 21.30h i a les 22h

L’Ajuntament de Lloret ha preparat un festival de videomapping per Setmana Santa que s’emmarca dins del projecte “Ciutat de la Llum” i que permetrà gaudir gratuïtament de tres espectacles inèdits que, amb la tècnica del videomapping, creant moviments basats en l’animació 2D i 3D sobre les superfícies. Els espectacles, que aniran a càrrec de l’empresa projekvisual, s’acompanyaran de música per crear un esdeveniment immersiu que permetrà la interacció amb el públic creant una relació entre l’art, la tecnologia i la societat. 

Els espectacles es duran a terme els dies 15,16 i 17 d’abril a la façana de la Casa de la Cultura i cadascun dels dies els espectacles seran diferents, una ocasió única per poder gaudir d’aquesta experiència lumínica. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que “Després de llançament l’any passat del Lloret Drone Festival continuem amb l’estratègia de desenvolupament d’esdeveniments vinculats al projecte de Ciutat de la Llum. En aquest cas amb aquests espectacles immersius que ens permeten captar públic de proximitat alhora que són un atractiu més pels visitants que ja teníem aquests dies al municipi”. 

El primer dia, 15 d’abril, es projectarà l’espectacle “Contrast”que pretén representar a través del blanc i el negre, la dualitat del món en el qual vivim¡; el 16 d’abril hi haurà l’espectacle “El color de l’ànima” centrat en el color i com l’ús de certs colors impacta en l’estat d’ànim de les persones, buscant que els espectadors sentin tota la força i dinàmica dels colors, fins a assolir el nivell més profund, fins arribar al fons de l’ànima i tancat aquest cicle “Trompe-l’oeil”, el dia 17 d’abril, amb l’enganyalull; una tècnica ideada per enganyar a l’ull amb l’objectiu de crear la il·lusió que l’objecte projectat es real, mitjançant els recursos del clarobscur, la perspectiva i l’escorç. Inspirat en l’univers de M. C. Escher, en aquest espectacle res semblarà el que és. Cada dia i haurà dos passis de l’espectacle, a les 21.30h i a les 22h. 

Aquest espectacle forma part del Pla Operatiu de Renovació Turística de Lloret de Mar del que són partícips l’Ajuntament de Lloret, la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya. 

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha recordat que “el projecte de la Ciutat de la Llum combina els esdeveniments innovadors com el Lloret Drone Festival o aquest festival de videomapping amb un projecte permanent d’il·luminació d’edificis públics i amb altres propostes que s’estan desenvolupant que es finançaran amb el fons europeu Next Generation EU”.

Font: Ajuntament de Lloret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button