CulturaNotícies

Lloret de Mar estrena l’espectacle La Núvia del Rom al Cementiri Modernista

Inclòs en els actes de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana 2023, l’espectacle convida a empendre a un viatge cap a la Cuba de finals del XIX i la Barcelona de principis del XX.

La Capital de la Cultura Catalana 2023 presenta com a esdeveniment més destacat d’aquest estiu l’espectacle titulat “La Núvia del Rom”. Una obra de teatre que es farà al Cementiri Modernista de Lloret de Mar del 13 al 16 de juliol. L’obra simbolitza un drama amb tocs shakespearians basat en fets reals que convida als espectadors a emprendre un viatge cap a la Cuba de finals del segle XIX i la Barcelona de principis del XX.

El públic descobrirà els secrets que hi ha al darrere de l’existència de l’emblemàtic hipogeu Camp-Nonell i la seva misteriosa figura, obra d’Ismael Smith. L’escultor barceloní hi té un paper destacat en aquesta història “que també servirà per rescatar de l’anonimat el més gran “Americano” que mai abans havia tingut Lloret de Mar”, segons han dit els autors de l’obra. El motiu és que aquest sepulcre amaga moltes incògnites i una d’elles és l’origen d’un dels roms més apreciats del món: el Rom Matusalem.

L’espectacle

“La Núvia del Rom” és un espectacle encarregat en motiu de Lloret com a Capital de la Cultura Catalana 2023. La producció és de l’empresa cultural lloretenca, Amargura Cultura i l’Ajuntament de Lloret a través dels departaments de Patrimoni Cultural i el Teatre.

En el repartiment hi ha els actors lloretencs,: Sílvia Soliguer, Aisha Zafri, Albert Muntané i Joan Romà Ortiz. L’autoria de l’espectacle és de l’historiador lloretenc David Barba i Serra, la direcció és a càrrec de l’actor Joan Romà Ortiz Barnés i la producció és a càrrec de Montserrat Sala Egea.

Estrena

L’estrena de l’espectacle serà el dijous 13 de juliol a les 21.00 h i s’ha programat durant quatre dies, fins el diumenge 16 de juliol. Amb quatre dies de funcions.

Entrades

Les entrades ja estan a la venda al preu únic de 5 euros. Es poden comprar online a la pàgina web de la Capital de la Cultura Lloretenca a través d’aquest 👉🏻enllaç on podràs veure la disponibilitat. També es poden adquirir presencialment en horari d’obertura al públic al Museu del Mar.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button