NotíciesTurisme

Lloret de Mar es converteix en la seu de la presentació internacional dels nous models de bicicleta elèctrica i gravel de l’empresa FOCUS

• Hi han participat 400 clients de l’empresa alemanya provinents d’Austràlia, Colòmbia i països europeus com Bèlgica, Finlàndia i Noruega entre d’altres.

Des del passat dia 26 d’octubre i fins diumenge 30 d’octubre, Lloret de Mar es converteix en la seu dels Partner Days de la coneguda empresa alemanya FOCUS, on es presenten els nous models de bicicleta elèctrica de muntanya i de gravel als seus col·laboradors i clients internacional provinents d’Austràlia, Colòmbia, Bèlgica, Txèquia, Espanya, Finlàndia, Noruega, Polònia, Itàlia, Regne Unit, Eslovènia i Holanda.

Un total de 400 participants, que arriben aquests dies en diferents grups de forma esglaonada, es troben allotjats a l’hotel L’Azure que ha adaptat diferents sales com espais expositors i també s’ha habilitat una zona del pavelló municipal esportiu amb una test bike station on els clients, majoritàriament venedors d’aquests models de bicicletes arreu del món, les poden provar gaudint de les diferents rutes de muntanya i gravel que ofereix Lloret de Mar.

Focus és una empresa establerta a Stuttgart que fabrica diferents tipus de bicicletes d’alta gamma. És una marca de prestigi molt vinculada als campions de ciclisme.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que «els organitzadors han escollit Lloret de Mar per la seva professionalització en el producte de cycling tant a nivell d’oferta privada amb hotels i serveis especialitzats, com per la diversitat de rutes en un entorn privilegiat que combina mar i muntanya i que per tant permet gaudir i oferir una experiència única als seus clients. I en termes de destinació, per Lloret de Mar és molt interessant poder tenir aliances amb aquestes marques especialitzades de primer nivell internacional».
Lloret de Mar disposa d’un entorn perfectament adaptat per les necessitats dels ciclistes amb un producte fortament estructurat que consta d’onze rutes recomanades de carretera i sis rutes de muntanya i que incorporen elements d’interès patrimonial i natural.

També disposa de dos mapes, un per cada modalitat en cinc idiomes amb informació tècnica de les rutes que també s’han pujat a les aplicacions d’ús habitual pels ciclistes, Wikiloc i Strava, i a la nova web de mapes interactius de Lloret de Mar, maps.lloretdemar.org. Tot el material de Lloret Cycling es troba aglutinat en un web que engloba tota l’oferta pública i privada relacionada amb aquest producte esportiu a Lloret de Mar (www.lloretdemar.org).

A més, la destinació compta amb una quinzena d’establiments certificats especialitzats en cicloturisme.

Cal destacar també l’oferta especialitzada MICE del Lloret Convention Bureau, amb més de 60 membres entre hotels, espais singulars, oferta gastronòmica i de serveis per esdeveniments que facilita l’organització de tot tipus de convencions, congressos, presentacions de producte i incentius a casa nostra, i que conjuntament amb l’oferta especialitzada en cicloturisme, establint un important tàndem MICE & Sports, ha facilitat que FOCUS escollís Lloret de Mar com a seu pel seu esdeveniment.

D’aquesta manera el Lloret Convention Bureau esdevé un ens facilitador a la destinació que ajuda als organitzadors d’esdeveniments tant amb l’oferta privada como necessitats de serveis públics que puguin menester aquestes empreses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button