El PobleNotícies

Lloret de Mar aprova l’avantprojecte de rehabilitació del Mercat Municipal per 2,8 MEUR 

L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva), ha aprovat l’avantprojecte per a la rehabilitació del Mercat Municipal. El document ha estat redactat per Project Solutions, SL – Adroch i comptaria amb un pressupost estimat de 2.871.390,68 euros(IVA inclòs). L’objectiu principal és remodelar unes instal·lacions que es van obrir el 1982 i que en els darrers 40 anys han sofert el pas del temps i ja no ofereixen uns estàndards de competitivitat adients.

L’actuació a realitzar pretén donar visibilitat per a revaloritzar-lo i recuperar-lo com a referent per a la compra de producte fresc i quotidià alimentari en l’eix comercial on s’ubica. L’estudi proposa l’ocupació de la planta baixa amb un mix comercial que inclourà un supermercat d’uns 392 metres quadrats, una sala polivalent de 55 metres quadrats i un mercat municipal de dotze establiments amb obrador i cambra de fred o congelació i espais adjacents d’estada amb tauletes i cadires. Tindrà un accés principal a la cantonada i un secundari al mateix lloc que avui està ubicat en el carrer Verge de Loreto.

La superfície total construïda serà de 5.055,25 metres quadrats, dividits en 1.330,75 a la planta baixa i 174,50 a la planta primera, on s’hi ubicarà un aula gastronòmica, mentre que als baixos hi haurà tota l’activitat comercial.

El disseny del nou equipament serà singular i es definirà al detall en el projecte bàsic i l’executiu, encara en redacció. Tanmateix ja s’ha deixat entreveure que la façana tindrà un important rentat de cara, instal·lant una capa semi-transparent per lligar-lo amb la trama urbana i permetent una visualització del seu interior des de fora i viceversa, actuant de reclam.

L’avantprojecte ja es pot consultar en la seva integritat al tauler d’anuncis del web de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button