NotíciesTurisme

LLORET DE MAR ACULL LA 5ª EDICIÓ DEL KID’S INNOVATION FEST ELS PRÒXIMS 23 I 24 DE NOVEMBRE

Els dies 23 i 24 de novembre KID’S CLUSTER organitza la cinquena edició de l’esdeveniment anual del sector Kids & Families, el KID’S INNOVATION FEST.

Enguany, més de 200 professionals del sector infantil i familiar estan convocats a participar en el KID’S INNOVATION FEST a Lloret de Mar a la Costa Brava. L’esdeveniment incentivarà la reflexió entorn de les macro tendències globals del sector infantil i familiar que afecten de manera directa a totes les organitzacions: nous models familiars, educació i criança, oci i consum, noves tecnologies, sostenibilitat i inclusió, i salut.

L’arribada de la generació Millennial a la maternitat i paternitat ha transformat l’experiència de la criança, els rols i les relacions. Fins i tot, ha redefinit el concepte de «família». El 73% dels Millennials afirmen que la tecnologia ha aconseguit que la conciliació sigui més fàcil i fins a un 75% dels pares i mares actuals comparteixen imatges, vídeos i anècdotes dels seus fills i filles a les xarxes socials.

L’experiència actual de la infància en un context totalment digitalitzat i enmig d’una crisi global està perfilant una generació de nous consumidors amb valors únics. Els menors de 7 a 15 anys afirmen que no podrien viure sense els seus mòbils o tauletes i que són les seves joguines preferides. [1]

El KID’S INNOVATION FEST té per objectiu reflexionar conjuntament per a abordar els reptes de futur, activar la intel·ligència col·lectiva i dotar de les eines estratègiques que permetin conèixer com les noves generacions i models de família transformaran els negocis.

En aquesta línia, proposa un programa que comptarà amb una macro ponència de Xavier Marcet, President de la consultora Lead to Change, per a entendre la importància del canvi estratègic en les organitzacions per a fer front als reptes de futur de manera conjunta; la presentació de les sis macro tendències globals que estan redefinint els models de negoci amb Xavier Lesauvage; debats per a profunditzar en les macro tendències amb experts i expertes referents en cadascuna d’elles; sessions de networking i workshops on es compartirà informació estratègica i estudis inèditsEpsilon, consultora especialista en xarxes socials enfocada al comportament de consumidors i marques, presentarà en primícia un estudi sobre la petjada digital del target Kids & FamiliesThe Onion Inside, consultora de research generacional, presentarà els resultats de l’estudi realitzat amb educadors i educadores per a descobrir els reptes i necessitats del sector educatiu i abordar-los des de les organitzacions.

Lloret de Mar ha estat escollida com a seu de la cinquena edició del KID’S INNOVATION FEST. L’esdeveniment se celebrarà en L’Azure Hotel i s’espera la participació de més de 200 professionals del sector infantil i familiar. L’alcalde de Lloret de Mar vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat, serà l’encarregat d’inaugurar l’esdeveniment.

Per a l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, “Acollir aquest esdeveniment referent en el sector infantil i familiar és una consolidació de l’aposta de Lloret de Mar en els últims anys pel turisme familiar. Una inversió des de l’àmbit privat i públic que té continuïtat amb el Pla de Millora de la competitivitat del Turisme Familiar. Enguany, per exemple, hem impulsat el projecte en alimentació en restauració infantil saludable Little Foodies al costat de la Fundació Alícia”.

Des de 2010 Lloret de Mar compta amb la certificació en Turisme Familiar que atorga l’Agència Catalana de Turisme i actualment aglutina a vint-i-cinc empreses certificades entre hotels i empreses d’activitats.

Enguany, KID’S CLUSTER organitza el KID’S INNOVATION FEST amb el suport de Lloret Turisme, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l’Agència Catalana de Turisme i d’Imagin, l’app d’estil de vida i serveis digitals, financers i no financers, certificada per B Corp pel seu compromís social i mediambiental. També, compta amb la col·laboració d’ACCIÓ – Generalitat de Catalunya.

Sobre KID’S CLUSTER

KID’S CLUSTER és un ecosistema innovador de més de 80 empreses i entitats orientades al sector infantil i familiar, que ofereix un espai comú on col·laborar per a impulsar la  competitivitat a través de la innovació i la intel·ligència col·lectiva. La nostra missió és generar noves oportunitats per a desenvolupar productes i serveis que satisfacin les necessitats reals dels infants i del seu entorn, propiciant el seu benestar. Per això, des de fa més de 10 anys acompanyem  als nostres associats en el disseny i implementació de projectes d’innovació i col·laboració. Estem acreditats per la Generalitat de Catalunya dins del Programa Catalonia Clusters, pel Ministerio de Industria, Comercio y Turismo com Agrupació Empresarial Innovadora, i amb el ECEI Bronze Label pel European Secretariat For Cluster Analysis.

_______________________________________

KID’S INNOVATION FEST

Organitzat per KID’S CLUSTER amb el suport de Lloret Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Agència Catalana de Turisme, Imagin i la col·laboració d’ACCIÓ – Generalitat de Catalunya.

[1] KID’S CLUSTER (2022). Estudi estratègic: targets i tendències del sector infantil i familiar.

Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button