ActivitatsNotícies

Lloret celebra els 470 anys de la Confraria de Sant Elm amb una Diada especial

Aquest diumenge 30 de juny, Lloret de Mar acollirà la celebració de la Diada de Sant Elm, una festivitat que habitualment té lloc a principis de juny, però que enguany s’ha traslladat per motius logístics. La jornada inclou un acte litúrgic i un dinar de germanor, oferint una oportunitat única per als socis i simpatitzants de la Confraria de Sant Elm de reunir-se i celebrar els 470 anys de la institució.

Els actes començaran a les 11 del matí amb una missa a l’Església Parroquial de Sant Romà, en honor a Sant Elm, patró dels mariners. Aquesta cerimònia serà seguida per un dinar de germanor, que tindrà lloc al Restaurant The Factory, situat a l’Hotel L’Azure, a les 14 hores.

Per participar en el dinar, cal inscriure’s abans d’aquesta nit de dijous 27 de juny enviant un correu electrònic a confraria.sant.elm@gmail.com. Aquesta trobada ofereix una ocasió especial per rememorar la història de la institució i enfortir els vincles entre els membres i simpatitzants.

La Diada de Sant Elm és una tradició arrelada a Lloret de Mar, que any rere any celebra la devoció al sant patró dels mariners i reforça el sentiment de comunitat entre els seus participants. Enguany, amb la commemoració dels 470 anys, l’acte pren una importància especial, subratllant la persistència i el llegat de la Confraria de Sant Elm al llarg dels segles.

Els organitzadors esperen una alta participació i conviden a tothom a unir-se a aquesta jornada de celebració i convivència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button