NotíciesTurisme

Lloret acollirà el 28 de setembre la 5ª edició del Girocamping Pro

Captar i retenir talent i la sostenibilitat, són dos dels principals eixos del cinquè Girocamping Pro, el Congrés Professional del turisme i càmping, que se celebrarà dijous 28 de setembre, al Teatre Municipal de Lloret de Mar. El Congrés, organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona, està adreçat als professionals del món del càmping i del turisme en general i comptarà amb la participació d’una trentena d’empreses i es duran a terme activitats de networking.

Durant la jornada s’anunciaran les línies principals d’un estudi que s’està fent sobre un recull històric dels 70 anys de càmping a Catalunya, a càrrec de la doctora Dolors Vidal, de la Universitat de Girona (UdG) i se celebraran dues taules rodones centrades en el sector.

El Girocamping Proes clourà amb la Nit dels càmpings gironins, a l’hotel Santa Marta de Lloret, on es farà l’entrega del Premi Jaume Genover i Roig que enguany arriba a la novena edició i reconeix la tasca de les persones que han contribuït amb el seu esforç al posicionament del sector. També s’entregarà el segon Premi Girocamping, en reconeixement al suport al sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button