ActivitatsNotícies

L’Hotel Samba de Lloret oferirà durant cinc dies unes experiències úniques per a tothom, neix “SONAMBULA HOTEL”

Neix el SONAMBULA HOTEL, un concepte terroríficament trencador i únic en el seu àmbit, que es podrà gaudir per HALLOWEEN a l’Hotel Samba de Lloret de Mar.

L’Hotel Samba conjuntament amb la Caravana de les Arts, creen SONAMBULA HOTEL, un esdeveniment que es durà a terme a partir del divendres 28 d’octubre fins al dimarts 1 de novembre.

Des de fa uns quants anys, durant l’època de Halloween, l’Hotel Samba decora i reconverteix integralment les seves instal·lacions. Però enguany, en honor als 50 anys d’aniversari, s’ha decidit anar més enllà i oferir un producte terroríficament innovador, únic en el seu àmbit i a la zona, el qual anirà dirigit tant a clients com a persones no- allotjades.

L’Hotel està treballant per oferir una estada de terror als seus hostes, amb una excel·lent ambientació en tots els seus espais. Es prepararan sopars temàtics i es comptarà amb l’ajuda de la Caravana de les Arts, una empresa especialitzada en el sector que aportarà més de 10 actors de nivell nacional per a brindar unes experiències úniques a tothom.

La primera novetat és un sinistre túnel del terror a l’interior de l’hotel. Un fosc passatge, amb escenes d’un hotel encantat i personatges amenaçadors, on els malsons es faran realitat. Obert per a tothom, siguin clients allotjats a l’hotel o gent de Lloret i rodalies, estarà disponible els dies 29,30 i 31 d’octubre. Hi haurà sessions adultes i una de més familiar. El preu de l’entrada serà de 5€ (es recomana reservar prèviament, ja que hi ha places limitades), els tiquets es podran aconseguir a la recepció de l’Hotel Samba de forma presencial o bé, de forma online enviant un WhatsApp
al 672 07 99 73.

Una altra proposta és l’anomenada “No Molestar”, ideal per als amants de l’adrenalina i el terror. Esperits i criatures malignes buscaran la seva propera presa en les habitacions de l’hotel, on entraran en el moment menys esperat. A part de tot això, l’equip d’animació continuarà realitzant activitats i espectacles diaris, com un gran concurs de disfresses, perquè tan adults com els més petits, puguin gaudir d’aquest Halloween. Per una informació més detallada clickeu 👉🏻aquí.

Paral·lelament a l’esdeveniment, durant aquells dies, es duran a terme activitats a Lloret de Mar,
en les quals els mateixos hostes poden participar, com per exemple la PANIC RACE. Una carrera
popular de Halloween que se celebrarà el 31 d’octubre, amb espais decorats, ensurts i molta festa mentre es fa esport.
Us ho perdreu?

HISTORIA SONAMBULA HOTEL: Aquest allotjament té una llarga història… Tot va començar fa 50 anys, amb la clínica psiquiàtrica anomenada la Torre Llunàtica, situada a pocs metres de l’hotel. Lloret es trobava en una època d’expansió turística, i a principis dels anys setanta, quan Samba va començar a construir-se, uns pacients de la clínica van escapar durant la nit i es van amagar entre les obres de l’hotel. Des de llavors, aquest hotel ha quedat maleït. Ningú pot dormir, ningú pot descansar, ningú pot estar tranquil…

Una de les pacients, “La Sonambula”, està deambulant pels passadissos sense deixar que
ningú pugui tancar els ulls en cap moment… Però això no és tot, la maledicció també va afectar els treballadors, que després de 50 anys encara ronden per aquí fent coses molt estranyes! Sort si pots dormir sense que ningú et desperti…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button