NotíciesSuccessos

L’Audiència de Girona busca l’acusat de violar una dona a Lloret de Mar, ara fugat de la justícia

L’ACN informa que l’Audiència de Girona ha acordat dictar una ordre de crida i cerca per a un acusat d’una violació a Lloret de Mar que aquest dimecres no s’ha presentat al judici. La fiscalia demana 9 anys de presó i sosté que el 18 d’octubre del 2020, mentre tenia relacions amb una treballadora sexual (tal com va declarar), va “faltar a l’acord pactat”, li va fer petons als llavis i es va treure el preservatiu, una pràctica que es coneix amb el nom d”stealthing‘.

Segons l’acusació, la va violar “utilitzant força física”. La defensa, en canvi, ho nega i sosté que les pràctiques sexuals van ser “totalment consentides”. Per això, demana l’absolució.

La fiscalia sosté que cap a les quatre del matí l’acusat va contactar amb la víctima i amb una segona dona a través d’una pàgina web de contactes sexuals. Al domicili hi havia dues persones més. Durant dues hores van quedar-se al menjador, i que van tenir relacions consentides fins a les 7.30 hores. A partir d’aquesta hora, el processat va prescindir del consentiment de la víctima i va violar-la. La defensa ho nega, i matisa que l’acusat va consumir drogues i alcohol que li havia proporcionat la víctima.

Palau de la Justicia (Girona)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button